Hoofdmenu

Winnares neemt FlipPas-maandprijs in ontvangst

Een jaar lang gratis uit eten bij ‘De Betuwe’

Tiel – De winnares van de FlipPas-maandprijs van december is een goede bekende van zowel Restaurant De Betuwe als Grand café en Hart van de Betuwe. Ze kent de menukaart bijna uit haar hoofd en geniet ook regelmatig van de feestavonden met populaire artiesten.

Eigenaar Margriet van Heesch is maar wat blij dat ze zelf niet betrokken was bij de trekking van de winnaar. “Het is natuurlijk heel leuk dat de prijs bij zo een vertrouwde klant terecht komt, maar gelukkig heb ik het zelf niet gedaan!” lacht ze. Bianca van der Schaft is de gelukkige. En ze valt de laatste tijd geregeld met haar neus in de boter als het gaat om etentjes. Zo won ze een etentje bij Bistro de Buurvrouw, omdat zoveel mensen haar naam noemden. De avond van de uitreiking heeft ze een verrassingsetentje van vrienden, allemaal om haar te steunen na een periode van ziekte. En nu dus deze prijs. “Maar voor deze prijs hoeft een winnaar niet meer gedaan te hebben dan vier keer de FlipPas te gebruiken in de betreffende maand”, legt Margriet uit.

Flipje

De prijs komt dus wederom goed terecht. En behalve een jaar lang gratis uit eten, ontvangt Bianca een prachtig en duurzaam boeket van Meeuwsen Bloemen en mag ze met Flipje op de foto. “Ik vind het heel leuk dat Flipje betrokken wordt bij de FlipPas”, ze gaat met veel plezier ook nog even apart met Flipje op de foto. “Al vanaf het begin ben ik FlipPas-spaarder. En ik gebruik de pas waar ik maar kan en volg alles op Facebook. Dus toen ik het telefoontje kreeg, moest ik gelijk denken aan de maandprijs. ‘Het zal toch niet waar zijn…’ was mijn eerste reactie.”

Drukke periode

Het is een drukke periode geweest voor het echtpaar Van Heesch. “Deze maand loopt het ook nog even door en we hebben Jannes en Frans Duijts gehad en nu veel nieuwjaarsrecepties. Maar in februari is het over het algemeen wat rustiger, dus dan kunnen we weer even op adem komen. Alhoewel…”, ze lacht en bedenkt zich dat in februari de Q-Music foute-party op het programma staat. “Dat is ook een hele leuke met heel veel bezoekers. “En we kijken natuurlijk alweer uit naar het terrasseizoen. Dat vind ik een hele gezellige periode. Heerlijk al die drukte op het terras en mensen die met elkaar afspreken.”

Binnenkort gaat ze het interieur van het Grand Café een re-styling geven en wordt er een uitgebreide kinderspeelruimte ingericht. “We merken dat kinderen altijd heel veel gebruik maken van de speeltafel, dus we gaan er wat meer ruimte voor inrichten.”

Betalen met punten

Bianca won naast het jaar gratis eten ook nog eens de twee kaarten voor het Magic Cabaret Theater Diner van Rob en Emiel. “Oh, heerlijk! Nog meer, het kan niet op!” Bovendien geeft Margriet iedereen die in januari 2020 de rekening volledig betaalt met FlipPas-punten 25% korting op die rekening. “Zodat iedereen ervan kan profiteren”, besluit ze.