Hoofdmenu

Winnaar FlipPas-maandactie SJAANENDAAN

De winnares van de FlipPas-maandprijs van augustus schaterde het uit toen ze doorkreeg dat ze de maandprijs had gewonnen: “Dat ik dit nog mag meemaken, ik win nooit iets!” Annette Verbeek had nota bene haar FlipPas in eerste instantie helemaal niet geregistreerd.

“Ik gebruik hem overal waar ik kan hoor, en ik heb er ook al meerdere keren iets moois van gekocht. Maar dat registreren, vond ik eerst niet zo nodig. Maar de winkeliers bleven het maar zeggen terwijl ik ze steeds vertelde dat ze vooral moesten blijven hopen.” Ze lacht erbij als ze daaraan terug denkt. Maar uiteindelijk ging ze dus toch overstag en nu betaalde zich dat enorm uit!

De zussen Jeanine en Danielle Overgaauw van de winkel SJAANENDAAN laten zien wat ze allemaal gewonnen heeft. “Een prachtige set van het luxe en duurzame merk Uashmama: een mooie schenkkan, een set rustieke schalen, placemats, decoratieve ‘emmers’, een stoer canvas schort en de multifunctionele Pia Bag. En als klap op de vuurpijl een mooie lijnentekening van de plattegrond van Tiel ingelijst, van Wijck, die deze speciaal op ons verzoek heeft gemaakt.” Een set met een waarde van maar liefst ruim zeshonderd euro! En daarbij, net als iedere maand, een prachtig boeket van Meeuwsen Bloemen, die sinds kort 100% biologische bloemen heeft.

Mooi assortiment

“Ik ben hier al zo vaak langsgelopen,” vertelt Annette, “maar ik was er nog nooit binnen, moet ik bekennen. Maar dat gaat zeker veranderen, want wat is dit leuk!” Verrast bekijkt ze het interieur waarin de zussen van allerlei verschillende artikelen hebben uitgestald. Van kleding, tassen, accessoires voor jezelf en je interieur, cadeauartikelen tot dus de prachtige serviesstukken. “Dit is eigenlijk wel een assortiment waarvan er in Tiel niet veel winkels zijn, echt een leuke winkel!” bevestigt ze.

Annette is geboren Tielse en een echte fan van de FlipPas. Ze knikt vol overtuiging als we haar ernaar vragen. “Ik vind het geweldig dat Tiel een eigen pas heeft. Hij hoort er voor mij helemaal bij, net als de bonuskaart van de Albert Heijn. Hij zit altijd in mijn portemonnee en ik gebruik hem waar ik maar kan.”

Wie er nog niet geweest is, doet zichzelf tekort. Je moet even weten waar ze zitten – in de Damstraat in het rijtje vlak voor de promenade, maar ben je er één keer binnen geweest, dan vergeet je het adresje niet meer zo snel. Wat het verhaal achter dat gevarieerde assortiment is? “We kopen eigenlijk alles wat we zelf leuk vinden om te shoppen,” vertelt Daniëlle. “Daarbij is de hoofdlijn onze eigen smaak.” Die smaak is een beetje vrouwelijk stoer, een tikkie industrieel en een vleugje vintage.

Prijzenpartner

“We hebben hele leuke reacties gekregen op het feit dat we prijzenpartner waren. Er kwamen mensen naar de winkel die hier nog niet eerder waren geweest, dus dat was al heel erg leuk! We hebben nu tijdelijk een etalage mogen invullen bij het pand waarin voorheen Juwelier de Jong gevestigd was. Daarmee maken we al wat meer mensen attent op waar we zitten.” En in de maand september hebben ze nog iets leuks in petto voor alle FlipPas-gebruikers: “Als je met minimaal vijfhonderd FlipPas-punten betaalt bij je aankoop, dan krijg je van ons een leuke attentie.”

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.