Hoofdmenu

“Verrassing! U wint een prachtig Seiko horloge!”

Winnares compleet overvallen

FlipPas-prijzenpartner van de maand februari was Juwelier van Leeuwen. Eigenaresse Martine Stoffelsen stelde een prachtig Seiko horloge ter beschikking met een winkelwaarde van 500 euro. De winnares was Monique van den Elshout. Die compleet verrast werd, want ze wist niet af van de winacties.

Je hoeft er ook niet veel voor te doen om kans te maken. Vier keer in de betreffende maand de geregistreerde FlipPas gebruiken en je hoort bij de kanshebbers. En Monique boft extra, want haar echtgenoot Bart is degene die de FlipPas het meest gebruikt. “Onze dochter bleef er maar op hameren dat we de FlipPas meer moesten gebruiken. Ze is heel actief in het opjutten van iedereen in ons gezin. We hebben allemaal, op haar aandringen, de app op de telefoon zodat iedereen op hetzelfde pasnummer spaart. En daar profiteert ze zelf uiteindelijk het meest van, want zij geeft de punten ook weer uit”, lacht Monique. De hele familie is er dus bij betrokken en de rollen zijn mooi verdeeld.

Goede voorbereiding

Monique en haar man kwamen goed voorbereid naar de overhandiging en voordat Martine Stoffelsen ze kan begroeten – ze was in gesprek met een klant toen het echtpaar de winkel betrad – was de keuze al gemaakt. Een prachtig horloge met leren band gaat mee naar huis, samen met de prachtige bloemen van Meeuwsen. “Ik wist niet eens dat er iedere maand een winactie is”, is haar reactie als ze de prijs in ontvangst komt nemen. Ze lijkt de verbazing nog maar nauwelijks te boven.

En zoals we de vorige keer al merkten hoe divers de doelgroep van de juwelier is, vandaag zie we een ander staaltje. Een echtpaar levert het ‘oude’ goud in. “Je hebt dit al jaren in de kast liggen, en nu kan je er iets voor terugkrijgen”, zeggen ze tegen elkaar. En hoeveel dat is, tja, de goudprijs is prima, zullen we maar zeggen. Ook dat kun je dus bij je eigen juwelier doen.

Martine Stoffelsen geniet zichtbaar van de blije reactie van de winnares. Als Elite-dealer van Seiko vond ze het een gepast cadeau en het valt in bijzonder goede aarde.