Hoofdmenu

Shoppen bij Blijdesteijn met personal shopper

FlipPas-prijzenpartner 185 jaar jong

Shoppen bij Blijdesteijn met personal shopper

 Tiel – FlipPas-prijzenpartner van de maand oktober is Blijdesteijn Mode. De winnaar van de maandprijs mag voor vijfhonderd euro besteden met gebruik van een personal VIP-shopper. De maand oktober is voor Blijdesteijn Mode een heuse feestmaand met veel evenementen en leuke acties om te vieren dat het Tielse modehuis haar 185-jarig bestaan beleeft.

 Een winkel met een dergelijk historie heeft ook een plek in haar gemeenschap verworven. Daarvan is Bram van Blijdesteijn zich heel erg bewust. “Ook al krijgen we veel klanten van buiten Tiel, eigenlijk vanuit het hele land, we willen ook echt onze verantwoordelijkheid nemen voor de Tielse binnenstad als geheel. Tiel is een winkelstad en is dus gebaat bij een groot aanbod van winkels. Dus is het ook voor ons van belang dat het vestigingsklimaat voor winkels goed is, zo kunnen we een mooi aanbod behouden en blijven mensen graag in Tiel winkelen. Mensen van buiten Tiel zijn echt te spreken over het aanbod en dat houden we graag zo. Dat is een van de redenen om actief mee te doen aan de FlipPas. Daarmee stimuleren we met elkaar het winkelen in de binnenstad.” Om diezelfde reden is Van Blijdesteijn ook actief in de winkeliersvereniging Hart van Tiel en heeft hij op regelmatige basis contact met B&W van de gemeente. ”De belangen van de winkeliers in het centrum moeten goed voor het voetlicht worden gebracht, daar spannen we ons voor in. Want de leefbaarheid van een stad is gediend met een levendig winkelcentrum.”

Bram van Blijdesteijn is de zesde generatie in de winkel. “We kijken altijd vooruit en zijn daarom continu bezig met de toekomst.” Maar met een 185-jarige historie vinden veel klanten ook de geschiedenis de moeite van het bewaren waard. Zo blijkt ook deze dagen. Al een aantal keren kreeg het modehuis een aankoop uit het verre verleden aangeboden. Recent nog een trouwjurk uit 1953, compleet in de originele verpakking mét trouwbijbel en trouwfoto. “Eerder al kregen we een compleet kostuum uit 1927, met hoed en zelfs de aankoopbon erbij, ook in de originele verpakking. Dat zijn toch wel heel bijzondere dingen om mee te maken. De trouwjurk hebben we nog niet tentoongesteld in de winkel, we zijn ons nog aan het beraden op hoe we dat het mooiste tot zijn recht kunnen laten komen. Het kostuum uit 1927 is wel in de winkel te bewonderen, dat is direct bovenaan de roltrap ingelijst te zien.”

De FlipPas-houders die naast deze mooie maandprijs grijpen, kunnen in de feestmaand oktober een ander mooi voordeel genieten: “Het sjalenseizoen komt eraan, dus geven we in oktober op alle sjaals dubbele punten.”


Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden.