Hoofdmenu

Mijn FlipPas

Om het saldo en meer informatie over je FlipPas te kunnen bekijken dien je in te loggen. Voordat je in kunt loggen dien je je pas eerst eenmalig te registreren. Je pasnummer is terug te vinden op de achterkant van je FlipPas.

Waar kun je punten sparen én besteden?

Veel winkeliers en bedrijven zijn al ingestapt en sommige zijn daarmee bezig. Inmiddels zijn dit er meer dan 50. Er komen bijna dagelijks nieuwe deelnemers én acties bij! Overzicht deelnemers »

Cadeauvoucher verzilveren

Heb je een cadeauvoucher of een ander puntentegoed ontvangen en wil je deze verzilveren? Dat kan door je eerst te registreren. Als je geregistreerd bent, kun je vervolgens inloggen en je code invoeren. Het cadeausaldo wordt direct bijgeschreven op je FlipPas.

Heb je cadeauvoucher ontvangen én een nieuwe FlipPas, terwijl je al in het bezit van een FlipPas? Geen probleem. Login met je huidige FlipPas en verzilver met de code het puntentegoed. Deze wordt direct bijgeschreven op je huidige FlipPas.  De nieuwe FlipPas heb je niet nodig en deze kun je cadeau geven aan iemand die nog niet spaart met de FlipPas. 

Saldochecker