Hoofdmenu

Lego-prijs voor FlipPas-winnaar

Intertoys is prijzenpartner

Voor de maand juni is Intertoys de FlipPas-prijzenpartner. En hoe kan het ook bijna anders in deze tijd: met een Lego-prijs. Voor maar liefst vijfhonderd euro mag de gelukkige winnaar een keuze maken uit het Lego-assortiment.

“Lego-masters is een ongelofelijk succes”, vertelt Edwin Meijer, eigenaar van Intertoys in de Voorstad in Tiel. “Dus is Lego eigenlijk een hele vanzelfsprekende keuze.” De afgelopen tijd waren er minder klanten in de winkel, maar de klanten die kwamen, kwamen heel gericht. “Het thuisvermaak heeft een enorme vlucht genomen. In het begin was er vooral vraag naar bordspellen, puzzels en knutselspullen. Én Lego, zowel bijzondere sets als grote bouwsets met grote aantallen blokken.”

Buitenspeelgoed

Met het mooie weer kwam er een nieuwe vraag bij: alles voor buiten. “Zowel voor sporten, dus dan moet je denken aan zaken als inline-skates, stepjes, springtouwen, maar ook stoepkrijt, buitenspeelgoed en grote zwembaden. Dat ging heel erg hard en inmiddels is er in heel het land bijna geen groot zwembad meer te koop. Gelukkig hebben we nog wel opblaasbare zwembaden en allerhande accessoires, want deze zomer zullen we veel vertier in de eigen tuin zoeken.”

Vraag en aanbod

De versoepeling van de maatregelen is direct merkbaar, want het impulsshoppen en de vraag naar kleinere artikelen voor verjaardagsfeestjes en dergelijke was geheel weggevallen. Edwin ziet dat nu langzaamaan opkrabbelen. Op het gebied van games en Nintendo is de vraag flink gegroeid. “Als er een levering binnenkomt, dan vliegt dat binnen no time de deur uit!”