Hoofdmenu

Kookwinkel Oostendorp weer FlipPas-prijzenpartner

Tiel – Kookwinkel Oostendorp heeft de titel Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier gekregen. De FlipPas-deelnemer viert deze gelegenheid nog eens extra door als prijzenpartner een prachtige kookset ter waarde van 530 euro ter beschikking te stellen voor de winnaar in de maand september.

Ingrid Oostendorp heeft voor de winnaar van de maandprijs van september een uitgebreide kookset van hoge kwaliteit samengesteld. “Nadat we eerder al een keukenmachine en prachtige SMEG-apparaten als prijs hadden, wilde ik dit keer de winnaar blij maken met kwalitatief hoogwaardige pannen, snijplanken en een geweldig mes.” De prijs bestaat dan ook uit een vijfdelige roestvrijstalen kookset, een driedelige koekenpanset, een fikse antibacteriële snijplank van berkenhout, een rvs mes en bijbehorende accessoires en verzorgingsproducten. Allemaal van de mooiste kwaliteit met een totale waarde van maar liefst 530 euro.

De prijs

“De kookpannen zijn echt super,” vertelt Ingrid op de voor haar zo kenmerkende enthousiaste manier. “Ze zijn gemaakt uit één stuk en kunnen op alle warmtebronnen worden gebruikt.” Ook voor het ongeoefende oog is te zien dat deze pannen flink wat plezier op zullen leveren aan iedere kookliefhebber. Maar ook de koekenpannen. “Ze hebben een gewapende antikleeflaag en zijn ideaal voor het bereiden van vlees. Kijk maar eens hoe dik de wand van de pan is!” Accessoires waarmee je een lepel aan de pan kunt hangen, maar ook de beste verzorgingsmiddelen voor die mooie pannen horen ook bij de prijs. “Pannen die je op de juiste manier onderhoudt en schoonmaakt, geven echt het meeste plezier. Niet alleen in het gebruik, maar ook gaan ze veel langer mee!”

En ook voor het snijden heeft ze een eersteklas keuze gemaakt. “Een snijplank van berkenhout is het beste dat er is. Het tast de scherpte van de messen niet aan en heeft van nature een bacteriedodende werking. En van dit mes van het merk Scanpan wordt een kok ook heel erg blij.”

Nog steeds veel aandacht

Als we buiten voor de winkel in gesprek zijn met Ingrid, valt de aandacht van voorbijgangers op. Mensen hebben haar gezien in het programma Plezier & Passie gezien, dat ook nog eens regelmatig is herhaald. “Iedere keer als het weer is uitgezonden, merken we dat gelijk aan de reacties.” Ze smult ervan. Dat deze rasechte Tielse winkel een ruim assortiment heeft, is voor veel Tielenaren niet onbekend. Maar als je een poosje in de winkel verblijft, hoor je regelmatig mensen van buiten Tiel verrast reageren op het aanbod. Ze komen voor een gezellig dagje Tiel en gaan met prachtige pannen weer naar huis. Het enthousiasme en deskundig advies van Ingrid blijft niet onbeloond.

“En nu hebben we de plaquette die hoort bij de titel “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier ” onthuld. Ook dat is weer een mooi moment natuurlijk.” Wij nemen onze pet ervoor af.

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden.