Hoofdmenu

Kerstpakket


Kerstpakket? FlipPas!

Kerstkaart FlippasEen kerstpakket waar iedereen blij van wordt. Dat leek lang een utopie, maar nu niet meer. Want nu is er de FlipPas. En de FlipPas is het ideale kerstpakket!

Met meer dan 70 deelnemende winkeliers in Tiel is er keus voor iedereen. Een FlipPas met tegoed kan door de ontvanger worden gebruikt om bij de deelnemers een cadeau van hun eigen keuze aan te schaffen. De punten op de FlipPas vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen dus ook op die manier worden besteed.

Wat is de FlipPas?

De FlipPas is een loyaliteitssysteem waarmee door de deelnemende winkeliers en ondernemingen punten worden geschonken bij aankopen of acties. En die punten kunnen ook bij de deelnemende bedrijven weer worden ingewisseld.

De FlipPas kan ook met een tegoed worden geschonken. Bijvoorbeeld als kerstpakket voor medewerkers of relaties. Of een cadeau voor een bijzondere gelegenheid of om iemand te bedanken. En de ontvanger kan dat tegoed dan besteden bij die deelnemers.

Zo slaat de schenker de plank nooit mis en kan de gelukkige ontvanger zélf kiezen waar hij of zij blij van wordt. En bovendien wordt hiermee de lokale economie een steuntje in de rug gegeven.

FlipPas als kerstpakket of relatiegeschenk

Welke waarde de FlipPas heeft, dat bepaalt de schenker. Waar en waaraan die waarde wordt besteed, dat bepaalt de ontvanger. Iedereen blij! Of het nu gaat om een FlipPas met 10 of 50 euro waardetegoed, de ontvanger kan er altijd iets van zijn of haar gading mee uitzoeken.

De FlipPas wordt voorzien van een mooi geschenkhoesje en kan door de ontvanger ook worden gebruikt om mee te sparen en zo het tegoed zelf te verhogen. Op dit moment zijn er al 3,5 miljoen FlipPas-punten gespaard!

Vul voor meer informatie of bestellen onderstaand formulier in, of neem contact op met Gert-Jan van Ingen, binnenstadmanager van Tiel via 06 513 55 916 of gingen@hartvantiel.nl.