Hoofdmenu

Ik ben ondernemer

Toen ik van dit plan hoorde was ik gelijk heel erg enthousiast, ik vind het echt een heel goed initiatief. Mensen worden aangemoedigd om in Tiel te winkelen en als ze dat doen worden ze er ook nog voor beloond. En dat wij in Tiel als eerste in Nederland met de FlipPas het parkeren kunnen betalen, dat is natuurlijk helemaal geweldig!’ Daan Dansen, ondernemer/eigenaar 'Daan Dansen Multi Media'

Met de FlipPas bindt een ondernemer zijn klanten maximaal. Het systeem zorgt voor een grotere loyaliteit en bevordert herhalingsaankopen. Dit systeem stimuleert de lokale economie en beloont het doen van fysieke aankopen.

De schenkende ondernemer betaalt voor een gegeven punt en de ontvangende ondernemer krijgt betaald voor een ingenomen punt. De schenker betaalt iets meer dan de ontvanger krijgt. Van dit verschil wordt het systeem en alle marketingactiviteiten bekostigd.

Zo werkt het
Een winkelier geeft per bestede euro minimaal* 1 punt, meer mag. De waarde van de uitgegeven punten gaat in de FlipPas-kas. Als een winkelier punten inneemt van een FlipPas-houder, dan krijgt hij voor de ingenomen punten de waarde uitgekeerd, ook weer uit de FlipPas-kas.

Punten kunnen extra worden uitgegeven, of ingenomen, op basis van acties. Bijvoorbeeld: op zaterdagochtend voor elf uur krijgt een FlipPas-houder extra punten. Of op vrijdagmiddag zijn punten die worden ingeleverd iets extra’s waard. Zo wordt er extra bezoek aan uw winkel gegenereerd, op het gewenste moment.

De FlipPas-organisatie denkt mee over mogelijke acties en plaatst ze op de website.

* Maatwerk is mogelijk in overleg.