Hoofdmenu

FlipPas-maandprijs valt in de smaak

Gedekte tafel komt goed van pas

De FlipPas maandprijs van mei werd beschikbaar gesteld door Kookwinkel Oostendorp. Een prachtig gedekte tafel, met alles wat je maar kunt verzinnen voor een feestelijk maal. Met anderhalve meter afstand nam winnaar Pamela Manuhutu deze in ontvangst, samen met een prachtig boeket van FlipPas-deelnemer Bloembinderij Hartmans.

Na de handen ontsmet te hebben kwamen Pamela en dochter Liv enthousiast naar de bovenste etage van Kookwinkel Oostendorp, waar Ingrid de prijs had uitgestald. Flipje draagt handschoenen, dus heeft het makkelijk in deze tijden. En voor de eerste keer waren de bloemen gesponsord door Bloembinderij Hartmans.

Pamela en haar dochters hebben in de afgelopen tijd hun kookhobby flink kunnen uitoefenen en hebben dus recente ervaring met de service van de kookwinkel. “Ze nemen hier echt de tijd voor je en je krijgt altijd oprecht advies, dat is heel fijn! Zo kochten we een pastamaker, en Ingrid adviseerde ons een model dat erg gunstig geprijsd was, omdat dat het meest geschikt is voor onze situatie.”

Feestelijk gedekte tafel

De prijs valt heel goed in de smaak. “Wat een geweldige prijs om te winnen: Echt heel mooi servies! We houden van koken en eten, en deze stijl is echt heel vrolijk en ’s zomers. We zijn nu druk bezig met de tuin te verbouwen, maar zodra die klaar is, zie ik ons al helemaal zitten aan een feestelijk gedekte tafel, in de tuin!”

Een gesprek met Ingrid Oostendorp is een hele tour in deze drukte. Ze neemt inderdaad voor iedereen uitgebreid de tijd en zorgt ervoor dat klanten zich aan de maatregelen houden. Handen ontsmetten, afstand houden, de looprichting volgen. De hele dag door zijn er klanten in de winkel. Ze zwaait en lacht maar even naar de verslaggever en is blij met een tevreden winnaar!

 

Foto © Lisenka Pauw fotografie