Hoofdmenu

Ballast Tiel is FlipPas-prijzenpartner september

Tiel – Bed en textielwinkel Ballast Tiel is in september al voor de tweede keer FlipPas-prijzenpartner. De gelukkige winnaar mag begin oktober een prijs ter waarde van vijfhonderd euro uitzoeken in zijn uitgebreide collectie die bestaat uit bedden, matrassen, bed- en badtextiel.

Deze zomer bleek nog maar eens de meerwaarde van een echte beddenwinkel. Klanten kwamen na lang zoeken opgelucht zijn winkel uit. Ze hadden in andere zaken te horen gekregen dat ze niet meer gemaakt worden: ‘gewone’ lakens. Met de warme nachten die we deze zomer hebben, zochten veel mensen naar dit vertrouwde beddengoed. John Oude Wansink: “Net als een sprei is een laken iets dat niet veel winkels in het assortiment hebben. Daarvoor komen mensen speciaal naar onze winkel. En dat is precies wat onze winkel is. Eerlijk en geen flauwekul. Bij sommige grote winkelketens lees je acties zoals het tweede matras of tweede dekbedovertrek gratis. Tja, dat lokt wel, alleen betaal je dan vaak echt een flink stuk meer voor die eerste. Laat je niet verleiden door mooie praatjes, zeg ik altijd maar. Bij ons betaal je voor het eerste en het tweede matras of dekbedhoes een normale prijs. Ik hou niet zo van flauwekul-acties. Ik doe liever gewoon eerlijk zaken.”

Terwijl hij zijn verhaal doet loopt een echtpaar binnen dat even iets kwijt wil. “We zijn zo weer weg hoor, maar wilden even laten weten hoe heerlijk we geslapen hebben.” Desgevraagd lichten ze toe: “John gaf ons een tip over de matrassen in onze caravan. Die sliepen niet meer zo lekker en we wisten niet goed hoe we dat op konden lossen. Dankzij de tip van John hebben we nu heerlijk geslapen! Zonder kosten. Dat is echte service.” Een andere klant gaat na een uitgebreid advies tevreden met een nieuwe matras naar huis. Nou ja, die bezorgt Oude Wansink de dag erna. Want ook dat hoort bij de service. “Deze matras kan hij op vier manieren keren en zo gaat hij veel langer mee.”

Vorig jaar was Oude Wansink ook al eens FlipPas-prijzenpartner. “De winnaars waren heel blij met hun prijs. Ze hebben iedere keer een deel besteed, van mooie badjassen tot dekbedden, net wat ze nodig hadden. Ze vonden het een beetje zonde om dat bedrag in één keer op te maken, en dat is natuurlijk prima.” Aan alles is te merken dat hij zich als een vis in het water voelt met zijn klanten. “Persoonlijke aandacht, dat maakt het verschil. Een praatje maken met de mensen, ook als ze gewoon even binnenlopen om te kijken, dat waarderen ze en maakt het allemaal veel leuker. Dat zie je terug bij veel winkels hier in de Weerstraat. Er zijn weer een aantal leuke nieuwe winkeltjes bijgekomen, leuke en echte Tielse winkeltjes. Daar past de FlipPas natuurlijk heel goed bij!”

Hij hoop dat de parkeergarage nog wat meer gebruikt gaat worden, zodat de loop door de Weerstraat weer wat beter wordt. “Mensen denken vaak dat het duur parkeren is in de parkeergarage. Maar dat is helemaal niet zo. De parkeertarieven zijn overal gelijk. En in de parkeergarage sta je koel en droog. Het is een prachtige garage met ruime plekken en een hele mooie aanduiding van vrije plaatsen. Gelukkig zag je op de warme dagen al veel meer auto’s voor de garage kiezen. Tja, of je terugkomt bij een auto die in de zon heeft gestaan, of in de garage, dat verschil heb je deze zomer wel gemerkt!”

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden.