Hoofdmenu

Nieuws


Geplaatst op: 4 januari 2018

Een goed begin van het nieuwe jaar; FlipPas-prijzenpartner Oostendorp laat winnaar kiezen

De eerste FlipPas-prijzenpartner voor het nieuwe jaar is Kookwinkel Oostendorp. En dit keer met een keuze uit twee prijzen: een Kenwood keukenmachine of een Global snijset. Beide ter waarde van maar liefst 525 euro. De keuze is aan de winnaar.

Waarom Ingrid Oostendorp een keuze biedt, lijkt misschien wat gemakzuchtig. Maar wie het assortiment van de winkel kent, weet dat er zoveel te kiezen valt, dat zelfs het kiezen van twee prijzen al een lastige was. De merken die de winkel voert, zijn heel divers. Er is voor ieder wat wils. “Vorige keer hebben we een set keukenapparaten van SMEG als prijs beschikbaar gesteld, dus nu kiezen we voor iets anders,” vertelt Ingrid. “En omdat niet iedereen misschien een professionele messenset nodig heeft, hebben we een Kenwood keukenmachine als alternatief.”

Snijsnet

De Global snijset bestaat uit een prachtig messenblok, gevuld met professionele messen en een aanzetstaal en daarbij een mooie snijmat. De Japanse messen zijn van een hoogwaardig materiaal, het door fabrikant Yoshikin gepatenteerde ‘CROMOVA 18 Stainless Steel’. Dat is een staallegering van chroom, nikkel en koolstof met toevoeging van molybdeen en vanadium. Een messenblok is voor dit soort kwaliteitsmessen geen overbodige luxe, want het snijvlak blijft zo onbeschadigd en de messen blijven in optimale conditie.

Keukenmachine

De Kenwood keukenmachine heeft veel extra’s en staat bekend om zijn gebruiksgemak, design en veelzijdigheid. De machine kan voor simpele en ingewikkelde recepten worden, ‘de ideale hulp in de keuken’. “We denken dat we met deze keuze een mooie prijs beschikbaar stellen voor de FlipPas-houders.” Kookwinkel Oostendorp ontwikkelt zich, zelfs bij een honderdjarig bestaan, nog steeds verder tot dé plek voor al je kookvragen. Er worden workshops georganiseerd, van broodbakken tot pasta maken en er zijn geregeld bijzondere evenementen te bezoeken. “We hebben dit jaar ons honderdjarig bestaan gevierd en dus ook nog de nodige feestelijke acties gehouden.”

FlipPas-kerstcadeau

De afgelopen weken kwamen er veel nieuwe klanten in de winkel. “Enkele honderden mensen kregen als kerstpakket een FlipPas cadeau van hun werkgever, met een tegoed daarop. Niet al die mensen kenden de FlipPas natuurlijk. Dus ze kwamen het tegoed bij ons besteden, en wilden de FlipPas daarna weggooien,” lacht Ingrid. “Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ze kunnen de FlipPas die ze hebben gekregen, gewoon gebruiken om ermee te sparen. Twee vliegen in één klap dus eigenlijk! Dat moesten we soms nog wel even uitleggen.”

De komende weken worden er interessante nieuwe FlipPas-deelnemers bekend gemaakt, volg de Facebookpagina voor de nieuwste berichten.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 15 december 2017

FlipPas-maandprijs november uitgereikt in Hart van de Betuwe

Prijswinnares Murielle Spanhoff ontving op zaterdag 9 december in Hart van de Betuwe de maandprijs van de maand november uit handen van prijzenpartner Margriet van Heesch. De prijs, een jaar lang eten en drinken ter waarde van zeshonderd euro, bij Hart van de Betuwe en/of Restaurant De Betuwe, werd met de bijbehorende bloemen – ook deze keer weer beschikbaar gesteld door Meeuwsen Bloemen uit de Waterstraat- uitgereikt in de horecagelegenheid aan de Markt. 

Binnenstad

Murielle vertelt dat ze de FlipPas is gaan gebruiken op aandringen van Ingrid Oostendorp. “Ze sprak me een poosje geleden vermanend toe, dat ik nog geen FlipPas heb, ik moet haar nu dus eigenlijk heel erg bedanken,” vertelt ze. “En mijn kinderen waren ook stomverbaasd dat het dus echt lukt om iets te winnen, die zijn super enthousiast!” Murielle heeft een eigen bedrijf, TICO Consultancy. Ze houdt zich in het dagelijks leven bezig met onder andere leiderschapsontwikkeling, bij een aantal grote bedrijven. “Ik leer de mensen onder andere het leiding geven onder druk.” Hoe denkt ze over de FlipPas? “Ik vind de FlipPas een goed initiatief” zegt Murielle. “Elk initiatief dat de ontwikkeling en leefbaarheid van de binnenstad van Tiel bevordert, is natuurlijk toe te juichen. Ik koop zelf zo veel mogelijk in de stad en breng dat ook over op mijn kinderen. Zij zijn natuurlijk toch van de internetgeneratie, maar als je iets in de winkel koopt, heb je het veel sneller en zie je ook wat je koopt.”

Zijn er verbeterpunten, vragen we. “Het is af en toe moeilijk aan de buitenkant van een winkel te zien of ze deelnemen aan de FlipPas” vindt Murielle. In de maand december is dat minder moeilijk, de deelnemende bedrijven hebben allemaal een kerstboom gekregen met FlipPasjes als kerstversiering. En voor volgend jaar wordt gewerkt aan nog meer herkenbaarheid. Op die manier moet het duidelijker worden welke bedrijven er deelnemen aan de FlipPas.

Betuwe  

Maar ook het personeel in winkels en horecagelegenheden moet actief vragen of de klant een FlipPas heeft en punten spaart. “Om dat te bevorderen zijn wij begonnen met een challenge” zegt Margriet van Heesch. ”Een medewerker die bijvoorbeeld om de FlipPas vraagt, scoort punten. Wie de meeste punten heeft krijgt een leuk cadeau, bijvoorbeeld een leuk reisje.” Horecapersoneel krijgt natuurlijk te maken met allerlei soorten klanten. Ook daar wordt bij De Betuwe aandacht aan besteed. “We geven bijvoorbeeld trainingen hoe moet worden omgegaan met mensen die lijden aan dementie. Door de vergrijzing van de bevolking komt dat helaas steeds vaker voor” zegt Margriet.

Proefkonijn

“Eigenlijk ben je een soort proefkonijn” zegt Margriet tegen de prijswinnares terwijl ze haar de prijs overhandigt. “We hebben net een nieuw systeem voor cadeaubonnen in de vorm van een pasje. Dat pasje wordt gekoppeld aan ons kassasysteem in het Grand Café op de promenade en in het restaurant aan de Hoog Kellenseweg. Met die pas kun je dan afrekenen, tot het tegoed op is.”

De prijs

Die prijs van € 600, hoe kan die eigenlijk besteed worden? “Alles kan, behalve slapen” grapt Margriet. “Je kunt iedere week komen eten, maar als je bijvoorbeeld een feest wilt geven of een barbecue wilt organiseren kan dat natuurlijk ook.” Murielle’s kinderen willen graag een keer samen uit eten van de prijs. “Geen probleem natuurlijk, laat maar komen!” zegt Margriet.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 5 december 2017

FlipPas-prijzenpartner december: Van Dijkhuizen

H.v. Dijkhuizen Tiel om precies te zijn. Ook zij zijn FlipPas-deelnemer. Bij de tankstations en de wasstraten in Tiel en omgeving spaar je FlipPas-punten. Van Dijkhuizen is bovendien FlipPas-prijzenpartner voor de maand december. Met een prachtige prijs: Een jaar lang gratis tanken*.

Zo’n sterretje hoort daar natuurlijk direct bij, want gratis is niet onbeperkt. Heidi van Dijkhuizen vertelt ons wat het precies inhoudt: “De winnaar van de FlipPas-maandprijs van december ontvangt van ons twaalf waardebonnen met ieder een waarde van vijftig euro. Dus iedere maand kan de winnaar voor vijftig euro tanken. Iemand kan er natuurlijk ook voor kiezen om meer dan één waardebon per maand te gebruiken, maar op = op,“ lacht ze.

Tijd voor een interview is er eigenlijk niet, want eind van het jaar staan er maar liefst drie grote projecten tegelijkertijd op het programma. Drie stations die of een herstyling of een verbouwproject ondergaan. “We werken met een klein team aan een groot bedrijf, dus eigenlijk hebben we het altijd behoorlijk druk.” In Tiel zijn er vijf tankstations waar de FlipPas-gebruiker punten kan sparen, op Medel, de Havendijk, de Nieuwe Tielseweg, natuurlijk op de Veemarkt en aan de Rivierenlandlaan.

“Als Tiels bedrijf willen wij natuurlijk graag meedoen aan de FlipPas, dat is een mooi Tiel project om klanten te belonen voor hun klandizie. Wij hebben natuurlijk ook al de Total-spaarpunten, maar de FlipPas is zo Tiels, daar willen we echt aan meedoen, dus hebben we dat erbij gedaan.” Ook bij de wasstraten van de tankstations worden FlipPas-punten gegeven.

Samen met haar zus Carla runt Heidi het bedrijf dat door haar vader in 1968 werd opgericht, Ook vader is nog steeds maar liefst zes dagen (!) in de week actief in het bedrijf. Het bedrijf werd opgericht aan de Nieuweweg, en destijds door André van Duijn geopend. Wie in Tiel is er nou eigenlijk niet groot mee geworden, zou je bijna zeggen?

Nu hebben ze ook alternatieve brandstoffen en laadpalen voor elektrische voertuigen. “24 uur per dag, gewoon excellent,” zo horen we in de bedrijfsfilm. Zoals we uit diverse zaken opmerken is Van Dijkhuizen tot op het bot een sociaal bedrijf dat de relatie met haar klanten heel belangrijk vindt. Vader Henny hechtte altijd al veel waarde aan service, kwaliteit en uitstraling. Het moet schoon zijn en waardigheid uitstralen. Nog steeds zien we dat deze waarden hoog in het vaandel staan bij het bedrijf, denk bijvoorbeeld aan de prachtige vestiging op Medel, die met het oog op de toekomst werd gebouwd.

H.v. Dijkhuizen heeft voor de FlipPas-houders die naast de maandprijs grijpen, nog wel een leuk extraatje. “Na de uitreiking van de maandprijs geven wij aan de eerste tien FlipPas-houders die komen tanken op het dan gerestylede station op Rauwenhof een H. v. Dijkhuizen paraplu cadeau. Ze moeten natuurlijk wel even hun FlipPas aan ons laten zien, want wij krijgen ook veel mensen van buiten de stad en kunnen niet aan de klanten zien of ze een FlipPas hebben of niet. We proberen wel al onze medewerkers te instrueren dat ze om de pas vragen, maar in de drukte van alledag, wordt het natuurlijk ook nog weleens vergeten.”

Vier keer de FlipPas gebruiken in de maand december geeft kans op deze prachtige maandprijs.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 5 december 2017

(H)eerlijk winkelen met de vernieuwde City Tiel app

Het is vaak een hele puzzel, die cadeautjes in de feestmaand december. Vooral als u eerlijke en duurzame producten zoekt. Gelukkig vindt u in de vernieuwde City Tiel app de winkeliers die daar bewust mee omgaan. Betaalbare kleding vinden die onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt wordt, is vaak niet zo gemakkelijk. Toch zijn deze nu makkelijk te vinden met de City Tiel app.

Op vrijdag 1 december jl. is officieel de vernieuwde ´City Tiel app´ gelanceerd. Of u nu een restaurantje zoekt, het laatste nieuws uit Tiel wil lezen, een winkel zoekt, een activiteit voor de avond of een bed voor de nacht, u krijgt op al deze vragen antwoord via de gratis te downloaden app.

Kroegentocht

De afgelopen drie maanden hebben Jay Koehein en René Narinx, twee ICT studenten van ROC Rivor middels hun stageproject bij het Praktijklab, gewerkt aan een vernieuwde app voor Tiel. En het resultaat mag er wezen. Op initiatief van voornoemde studenten kent Tiel, naast een overzicht van ‘FairTrade’ winkeliers, nu een echte kroegentocht. Diverse kroegen en cafés, gevestigd op Het Plein en Korenbeursplein, zijn nu overzichtelijk bij elkaar gezet en via Google maps terug te vinden.

Zinder & Agnietenhof

Ook zijn alle voorstellingen van het nieuwe cultuurgebouw Zinder en die van Schouwburg- & Filmtheater Agnietenhof terug te vinden in de vernieuwde app.

FairTrade Route app

De CityTiel app wordt in de nabije toekomst doorontwikkeld. Momenteel wordt hard gewerkt aan een FairTrade Route App onder het motto: Tiel (H)eerlijke Hanzestad. Deze educatieve, moderne stadsroute leidt de Tielse bezoeker straks langs diverse ondernemingen en plekken in Tiel en legt de link tussen handelsstad Tiel en Eerlijke Handel. Tielse FairTrade ondernemingen zullen zichtbaar zijn binnen deze stadswandeling.  Opgezet door de werkgroep Fairtrade Gemeente Tiel, zal dit in coproductie met de studenten van ROC Rivor de finishing touch krijgen.

Parkeren

In de City Tiel app is uitgebreide informatie te vinden over de nieuwe parkeersituatie in de binnenstad van Tiel. Zo staan de locaties van parkeerterreinen en de nieuwe parkeergarage duidelijk vermeld, de geldende parkeertarieven e.d. Het vinden van een parkeerplaats is met de City Tiel app nu wel erg gemakkelijk geworden.

Over de City Tiel app

De City Tiel app is voortgekomen uit het Project SubTiel, bedoeld om de binnenstad méér aantrekkelijk te maken voor bezoekers en inwoners van Tiel. In samenwerking met Stadspromotie Tiel, ondernemersvereniging Hart van Tiel, Fairtrade Tiel en ROC Rivor wordt de app telkens vernieuwd en uitgebreid. De City Tiel app is al meer dan 1200 keer gedownload en is gratis beschikbaar via de appstore en Android.

Over Praktijklab

Het Praktijklab van de Academie voor Ondernemerschap en Dienstverlening is een projectbureau binnen ROC Rivor gerund voor, door en met studenten. Een leerbedrijf om studenten van het ROC nóg beter voor te bereiden op de praktijk. En om creativiteit, kennis, vaardigheden en ondernemerschap te ontwikkelen. In het Praktijklab leren ze hoe het is om aan opdrachten en projecten te werken voor echte klanten.

Voor meer informatie:

Website: www.uitintiel.nl
Facebook: facebook.com/uitintiel.nl
Twitter: twitter.com/uitintiel


Geplaatst op: 2 december 2017

Alle Pieten op pad met FlipPas

Afgelopen Zaterdag kwam Sint weer aan in Tiel. Zoals altijd duurde het voor de kinderen erg lang voordat Sinterklaas op de Groenmarkt verscheen. Toen hij er dan eindelijk was, viel er ook nog net even een buitje, maar dat alles mocht de pret niet drukken.

Sinterklaas is weer in Tiel! De kinderharten klopten vol spanning en burgermeester Beenakker heette de Sint van harte welkom. Hij gaf de Sint en zijn Pieten een prachtige parkeerontheffing, zodat ze zich over het parkeergeld geen zorgen hoeven maken, zolang ze in Tiel zijn.

Sinterklaas kreeg bovendien weer een grote FlipPas uitgereikt om hem eraan te herinneren dat inkopen in Tiel met de FlipPas ook dit jaar extra leuk is. De FlipPas-organisatie had dit keer ook voor alle Pieten een FlipPas meegenomen, want de Pieten zijn tenslotte het meest op pad om de inkopen te doen. Sinterklaas was blij met deze tegemoetkoming van de organisatie en bedankte de FlipPas-vertegenwoordigster van harte.

Deze herinnerde Sint er nog even aan dat er maar liefst vijftig winkels in Tiel deelnemen aan de FlipPas en dat de FlipPas-punten mooie korting opleveren. Tegen de tijd dat Sinterklaas weer teruggaat naar Spanje heeft hij vast genoeg punten gespaard om de Pieten bijvoorbeeld eens lekker mee uit eten te nemen. Dat hebben ze dan wel verdiend voor hun harde werken.

En ook Sinterklaas maakt natuurlijk kans op een FlipPas-maandprijs: In november is de prijzenpartner Grand Café Hart van de Betuwe & Restaurant de Betuwe, waarbij Sinterklaas maar liefst zeshonderd euro aan dinerwaarde kan winnen. En wint hij de prijs in december, dan wint hij zeshonderd euro brandstoftegoed van Van Dijkhuizen. Met vier FlipPas-transacties in de betreffende maand dingt iedere FlipPas-houder al mee naar de maandprijs. Die vier transacties gaat Sinterklaas vast wel halen.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 2 december 2017

Uitreiking maandprijs FlipPas bij prijzenpartner Ballast Tiel

Het echtpaar Olof en Gerie Kooij uit Kapel Avezaath wonnen de maandprijs van oktober van bedden- en textielwinkel Ballast Tiel: Een pakket – er mag gekozen worden uit het totale assortiment –  ter waarde van maar liefst 600 euro. De prijs ging vergezeld van alweer een schitterende bos bloemen, beschikbaar gesteld door Meeuwsen Bloemen.

“We hebben de FlipPas eigenlijk meteen in het begin gekocht” zegt mevrouw Gerie Kooij. “We zaten een keer wat te drinken bij Hart van de Betuwe en toen vroeg het meisje dat ons hielp of we al een FlipPas hadden. Die hebben we toen meteen maar aangeschaft.”

Ballast Tiel

“Op maandag ben ik altijd gesloten,” vertelt John Oude Wansink, eigenaar van Ballast Tiel. “Dan ben ik aan het werk in Amsterdam. Ik richt daar appartementen van expats in. Een klus die ik al jaren uitvoer. Ik kan je wel vertellen dat de prijzen voor bedden en bedtextiel daar, aan de Zuidas, van een heel ander niveau zijn dan de prijzen die ik hier in de winkel hanteer” lacht hij. “Ik liep daar van de week in een winkelcentrum en ging eens even kijken in een beddenspeciaalzaak. Het goedkoopste dekbedovertrek kostte daar zo’n 300 euro!”

“Klanten komen weleens in mijn winkel met het verhaal dat bij een discounter een dekbedovertrek maar een tientje kost. Dat konden ze na twee keer wassen wel weggooien. Bij ons doen mensen echt vaak tientallen jaren met de producten. Eigenlijk ook weer niet goed voor de handel” grapt John.  Duurzaamheid staat sowieso hoog op het lijstje. Bij het afleveren van een matras, wordt de oude mee teruggenomen. “Oude matrassen worden helemaal ontmanteld en de materialen gerecycled. Dat vind ik erg belangrijk, want we moeten met zijn allen toch weg van de wegwerpcultuur. Zo dragen we allemaal ons steentje bij.”

De prijs

We vragen de prijswinnaars of ze al weten wat ze gaan kiezen? “Nou, we dachten inderdaad aan een nieuw dekbedovertrek” zegt meneer Olof Kooij. “Dan hebt u daarna nog flink wat over,” zegt Oude Wansink. Maar daarvan maakt hij geen probleem. De prijswinnaars mogen de prijs verzilveren op het moment dat ze er behoefte aan hebben. Het echtpaar Kooij is trouwens geen onbekende voor Ballast Tiel. Mevrouw Kooij: “Klopt, we hebben hier onlangs een paar nieuwe kussens gekocht.” Hebben ze al eerder zo’n prijs gewonnen, vragen we. “Nee, tot nu toe waren het de bekende kleine prijsjes in diverse loterijen. En volgens mij hebben we via de krant nog weleens een etentje in een restaurant hier in de stad gewonnen.”

De FlipPas

Het echtpaar Kooij heeft de FlipPas dus al lang in het bezit. “We komen veel in de stad” zegt meneer Kooij. “Beiden gepensioneerd, beiden afkomstig uit het onderwijs. Ik was docent aan de Hogeschool Utrecht, mijn vrouw gaf les in het basisonderwijs. Eerst in Utrecht, later in Buren.” Wat vinden ze van de FlipPas? “In het begin wat kinderziektes, maar dat hoort erbij. We sparen de punten op. Laatst hebben we er de consumpties op het terras mee betaald.”
John kreeg leuke reacties op de aankondiging dat hij de maandprijs beschikbaar stelde. “Opmerkingen als: zo, jij durft! Maar allemaal positieve reacties. Je merkt echt dat de FlipPas steeds meer gaat leven. Toch merkt hij dat het nog steeds lastig is om er iedere keer aan te denken om klanten om de FlipPas te vragen. “Daarom heb ik op de deur twee stickers, bij de kassa, op de toonbank én op het pinapparaat. Zo kunnen we het eigenlijk bijna niet vergeten, ik niet, maar ook de klant niet.”

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 6 november 2017

FlipPas-prijzenpartner november Margriet van Heesch: ‘Aandacht smaakt naar meer!’

 

Voor de tweede keer is Margriet van Heesch van Grand Café Hart van de Betuwe en Restaurant de Betuwe FlipPas-prijzenpartner. Vorig jaar in december, dit jaar in november. Is dat soms zo afgesproken? “Nee hoor,“ aldus de goedlachse gastvrouw. “Het liep toevallig zo, en aangezien wij de FlipPas een zeer warm hart toedragen, was alles binnen no-time in kannen en kruiken.” En da’s wel zo makkelijk voor een horecavrouw.

Margriet is dus vanaf het prille begin betrokken bij de FlipPas. En ook dit keer is zij de prijzenpartner met ook ditmaal weer een geweldige prijs: een jaar lang gratis uit eten voor twee personen met een totale waarde van maar liefst 600 euro! En ook voor degenen die naast de hoofdprijs grijpen zijn er de hele maand december smakelijke extra FlipPas-acties: FlipPas-houders die in december winterspecialiteiten zoals erwtensoep, glühwein, warme chocomelk of Apfelstrudel betalen met hun gespaarde FlipPas-punten, ontvangen hierop een korting van 50%!

Maandprijs november

Margriet legt nog eens uit wat de maandprijs van de maand november precies inhoudt. “Het gaat om een maandelijkse lunch of diner voor twee personen met een waarde van maximaal 50 euro per keer. De totale waarde is dus 600 euro. Maar als mensen liever een barbecue met vrienden willen, of een verjaardagsfeestje, dan mag dat bedrag ook daaraan worden besteed.”

Ideeën

“Ik bruis van de ideeën om de Tielse binnenstad leuker en aantrekkelijker te maken” vervolgt ze enthousiast.  “Dan zie ik ergens iets en dan denk ik ‘dat is leuk voor de Promenade’ of ‘precies iets voor de Waterstraat.’ Die betrokkenheid bij het wel en wee van de binnenstad van Tiel is ook een van de belangrijkste redenen waarom Margriet meedoet aan de FlipPas.  “Zoals wellicht bekend is draag ik de lokale middenstand een warm hart toe. Maar we moeten het met zijn allen doen! Samen maken we het aantrekkelijk en gezellig om in de stad te winkelen en te verblijven. Op die manier komen mensen – wij noemen ze liever gasten – bij je terug. Als we daar als ondernemers samen in optrekken, dan stimuleren we het bezoek aan de binnenstad.”

Leuke dingen

We vragen of er nog meer op stapel staat Grand Café Hart van de Betuwe en Restaurant de Betuwe. “Heb je even?” vraagt Margriet gekscherend. “In maart 2018 komt Timo Martin naar het Restaurant. De verkoop van de eerste avond loopt zo goed, dat we al een optie voor een tweede avond hebben genomen. En in januari hebben we Jannes, altijd feest natuurlijk. Verder zijn we druk bezig met andere leuke acties, vaak in samenwerking met andere partijen. Ja, we zijn echt lekker bezig.” Klinkt goed allemaal. Hoe doen ze dat toch bij De Betuwe? “Ze zeggen weleens: ‘Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.’ En zo is het precies” gniffelt Margriet.

Kerstdagen

Ook voor de kerstdagen is al heel veel belangstelling. In Restaurant de Betuwe worden er zowel eerste als tweede kerstdag traditioneel de hele dag door feestelijke arrangementen georganiseerd, die zijn ook leuk zijn voor de kinderen. “We hebben de vastgestelde kerstmenu’s, maar onze gasten kunnen natuurlijk ook à la carte eten tijdens de feestdagen. De economie trekt weer aan en we kunnen goed merken dat de mensen weer makkelijker uit eten gaan. En behalve het eten hebben we ook mooie dinerbonnen voor ónder de boom” aldus de prijzenpartner van november.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 18 oktober 2017

Smart TV-winnaars vol ongeloof

Daan Dansen geeft Smart TV weg

De winnaars van de Daan Dansen FlipPas-maandprijs van september zijn Wim en Odette Emans. Ze winnen een prachtige Samsung Ultra HD Smart TV. Zaterdagochtend in alle vroegte namen zij hun prijs in ontvangst.

Er zijn natuurlijk veel nepprijsvragen en winacties, maar een paar zijn er echt. Tja, en dan moet je het wel geloven natuurlijk. Wim Emans dacht dus ook gelijk: ‘Dit is nep!’ toen hij het bericht kreeg dat ze een Smart TV hadden gewonnen. Waarmee? Gewoon met de FlipPas gebruiken. Dat doet zijn vrouw Odette vooral, die heeft hem altijd op zak en probeert hem zoveel mogelijk te gebruiken. En dat je dan kans maakt op een mooie prijs, is alleen maar mooi meegenomen, toch? En de Smart TV komt goed van pas! “Ongemerkt spaart het heel snel als je overal om de punten vraagt,” vertelt Odette. “Ik heb laatst bij La Vita een prachtige armband gekocht en die met de FlipPas-punten betaald. Toch een heel leuk cadeautje, dat je anders misloopt.”

Bij Daan Dansen is het bij de kassa goed te zien dat je hier FlipPas-punten kunt sparen. Daar kunnen sommige deelnemers nog wel iets meer aan doen, horen we van Odette. “Veel van onze vrienden zijn nu ineens ook heel enthousiast en vragen ons hoe het werkt en waar ze zo’n pas kunnen krijgen. Ze zien dat je echt kans maakt op een prijs en die prijs is niet niks.” Ook bij Wim op het werk vroegen zijn collega’s hoe hij dat voor elkaar had gekregen. Hij moet erom lachen: “Odette heeft hem altijd op zak, dus het is haar verdienste, eerlijk is eerlijk.” Maar Wim wilde heel graag een tweede TV, dus hij is er maar wát blij mee.

Odette vertelt dat ze door de FlipPas wel sneller ook weer iets ‘gewoon’ in de winkel gaat kopen, in plaats van op het internet. “En met dit soort artikelen is het sowieso veel fijner om het gewoon in een winkel in je eigen stad te kunnen kopen. Als je hulp nodig hebt, of er is iets mee, heb je de mogelijkheid om de hulp van de winkel in te roepen. Dat is echt wel een heel groot verschil. Ja en als je dan ook nog FlipPas-punten krijgt, dan is het helemaal niet zo moeilijk meer.”

Daan Dansen is een bekende en enthousiaste FlipPas-deelnemer, al direct vanaf het begin. Het is ook al de tweede keer dat Daan Dansen FlipPas-prijzenpartner is, en het fenomeen heeft inmiddels een grote bekendheid verworven. “We hebben er nu veel opmerkingen over gekregen, heel veel mensen wisten ervan. We hebben ook een flink aantal FlipPassen verkocht. De maandprijzen zijn echt heel leuk om te winnen en het stimuleert de mensen om hun FlipPas ook echt te gebruiken.”

De FlipPas-maandprijs wordt iedere maand door een andere deelnemer ter beschikking gesteld. Iedere FlipPas-houder die zijn pas vier keer in die maand gebruikt, dingt mee naar de prijs. Kijk op www.flippas.nl voor meer informatie.

 


Geplaatst op: 2 oktober 2017

FlipPas-prijzenpartner oktober Ballast Bed en Textiel

Warmpjes onder de wol

De FlipPas-prijzenpartner voor de maand oktober is Ballast Bed en Textiel uit de Weerstraat in Tiel. Eigenaar John Oude Wansink stelt een textielpakket met een winkelwaarde van maar liefst 600 euro beschikbaar, samen te stellen naar wens van de winnaar.

 John heeft in zijn winkel een enorm breed assortiment in matrassen, dekbedden, kussens en textiel, ook in afwijkende maten, van sprei tot flanellen lakens en van handdoeken tot badmatten. “De winnaar mag zelf het pakket samenstellen, iedereen heeft toch weer andere wensen.”

Ballast is een bekende naam in de Tielse binnenstad. Geen wonder, de winkel bestaat al 32 jaar. Sinds 19 jaar zit John Oude Wansink in de winkel. “Ik zit al 31 jaar in het vak en kocht mijn artikelen bij de groothandel Ballast. Toen ik op een gegeven moment de kans kreeg om deze winkel over te nemen omdat de bedrijfsleider ermee stopte, heb ik die met beide handen aangegrepen.” Ballast is een winkel die zich kenmerkt door persoonlijke aandacht. Gekscherend zegt John: “Service tot in de slaapkamer.” Daarmee bedoelt hij dat hij ontzorgt van kussensloop tot complete slaapkamer en niet alleen een matras tot in de slaapkamer bezorgt, maar ook de oude matras retour neemt om te laten recyclen.

Geen fysiotherapie meer

In de winkel laat John een matrastype zien dat een prachtig voorbeeld is van service én duurzaamheid. Een matras die helemaal aan te passen is op de persoon. Ook na de inmiddels gangbare 100 dagen proefperiode. “Als iemand na een jaar bijvoorbeeld heel erg is afgevallen of aangekomen, dan kunnen wij het matras aanpassen op de nieuwe situatie. En deze matras scoort het hoogste op warmte-, vocht- en drukregulering.” Zijn enthousiasme over deze matras blijkt terecht, in Oostenrijk en Duitsland heeft het matras al diverse prijzen gewonnen. “Een klant met deze matras vertelde me laatst dat hij geen fysiotherapie voor zijn rug meer nodig heeft.” Voor de introductie van de Dream Inn loopt nog tot eind oktober een actie: de tweede matras voor de helft.

Punten zijn keiharde korting

John Oude Wansink is een van de FlipPas-deelnemers van het eerste uur. “Veel mensen denken nu dat het om het parkeren gaat, maar dat is maar een van de vele dingen. Wat voor onze klanten veel leuker is, is dat ze er gewoon keiharde korting mee sparen. Laatst stond iemand te twijfelen over een cadeautje, dat toch iets meer kostte dan het plan was. Met de FlipPas-punten werd het ineens een prima cadeau. Gewoon voor 2.000 punten twintig euro korting aftikken, dat is heel leuk. En je spaart de punten redelijk ongemerkt bij elkaar.” Zelf koop hij het liefst bij Tielse winkeliers. Gewoon om elkaar te steunen. “Voor de FlipPas-punten ga ik bewust bij Dijkhuizen tanken, en zo zijn er nog meer voorbeelden. En ongemerkt tikt dat toch flink aan.” Voor de FlipPas-houders die naast de prijs grijpen, heeft Ballast de hele maand november dubbele punten op alle aankopen. Als pleister op de wonde.

Dat John graag iets doet voor de samenleving, blijkt ook uit een ander goed doel waarvoor hij zich inzet. “Toen ik de winkel opende, deed ik het ook al eens, en nu is er weer een actie. Lever je oude dekbed in en krijg 10% korting op een nieuwe. Dat oude dekbed gaat naar Bosnië, naar de mensen die door de burgeroorlog daar, nu nog steeds in grote armoede leven.” Die eerste keer was deze actie een groot succes. ”Het is wel tijd voor een nieuw dekbed, dus voor een nieuwe actie,” zegt John.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 6 september 2017

10 winnaars FlipPas-maandprijs

‘Fantastisch dat er zoveel winnaars zijn’

Op de vroege zaterdagochtend van 2 september verzamelden maar liefst negen FlipPas-houders zich bij Fijnbakkerij Bouman om de maandprijs in ontvangst te nemen. Meeuwsen Bloemen en Fijnbakkerij Bouman hebben de handen in elkaar geslagen en 10 maandprijzen ter beschikking gesteld. Van iedere winkel een waardebon van 25 euro!

Eén winnares was op vakantie, maar het terras bij Bouman druppelde vol met de overige negen gelukkigen. Normaal kent de FlipPas iedere maand één winnaar van een flinke maandprijs. Dit keer was er bij wijze van uitzondering voor gekozen om tien mensen blij te maken. En of dat in goede aarde viel? Reken maar van yes! Volmondig beaamden de winnaars dat ze het een geweldige keuze vonden om meer mensen in de prijzen te laten vallen. “Net als bij de staatsloterij, in plaats van een miljoen aan één winnaar, kan je toch veel beter een ton aan tien winnaars geven?”

Irma van Gessel, Tonny Schiltmans, Diny de Krieger, Peter van Maassen, Bert van Aalst, Ans Verkerk, Jacqueline van Blitterswijk, Stijn Folmer en Erika van Dee zijn allemaal enorm enthousiast over de FlipPas, zo horen we om beurten van ze. “Het is echt promotie van de stad,” zegt Bert van Aalst. Diny de Krieger was “super blij en verrast! Fantastisch leuk om zo’n prijs te winnen, zet dat maar in de krant!” Ze moet erom lachen, en de winnaars hebben flinke pret tijdens het poseren voor de foto. En net als iedere maand, horen we weer dat de winnaars stuk voor stuk dachten: “dat overkomt mij niet!”

Anita van Mook van Fijnbakkerij Bouman heeft behoorlijk wat reacties gehad op het feit dat ze prijzenpartner was, en vond het heel leuk om te doen. “Samen moeten we het leuk maken in de stad, en wij zijn altijd blij als we iets kunnen organiseren voor het winkelend publiek.” Ook Marga van Meeuwsen, van de prachtige bloemenzaak, heeft leuke reacties gehad. “We leggen het de mensen graag uit hoor, want hoe vaak het ook in de krant komt, mensen denken dat je ermee kunt parkeren en verder niets. Maar dat is natuurlijk niet zo. En het is ook niet ‘nóg een pas’, want met één pas – of app op je telefoon – kun je in Tiel bij ruim zestig verschillende winkels en bedrijven punten sparen. Waar vind je dat nou?”

Dat winkels van de landelijke ketens vaak niet mee doen, dat snappen ze wel. “Maar wij, de echte Tielse bedrijven, wij maken toch de jus in de stad. Dus als wij de handen ineenslaan, dan maken we het voor onze eigen klanten een stukje leuker.” Punten worden inmiddels ook al ingewisseld, ze zijn namelijk keiharde korting waard, bij alle deelnemers. En bedrijven uit Tiel zien ook de mogelijkheid om een FlipPas te gebruiken als kerstpakket. Zo kunnen de ontvangers zelf bepalen waar ze het bedrag aan besteden. In Tiel, dat wel natuurlijk, maar dat is alleen maar mooi.

Dus punten sparen, profiteren van speciale acties, punten inleveren voor korting bij deelnemers, betalen bij de parkeerautomaat, punten verdienen met vuurwerkinzamelacties, een FlipPas met tegoed als cadeau geven: er kan ongelofelijk veel mee! En in september is de maandprijs een Smart TV van Daan Dansen. Vier keer je pas gebruiken en je maakt kans. Nog geen FlipPas? Kijk op www.flippas.nl wie de deelnemers zijn en waar je dus aan een pas kunt komen.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 6 september 2017

FlipPas-prijzenpartner van het eerste uur

Voor de tweede keer Daan Dansen prijzenpartner

Toen vorig jaar de FlipPas-prijzenpartneractie startte, was winkelier Daan Dansen direct enthousiast. De komende maand is hij al voor de twee keer prijzenpartner. Dit keer kunnen FlipPas-houders een Smart-tv winnen met een winkelwaarde van  649 euro.

“Door de maandprijzen zien we dat de FlipPas-houders enthousiast raken. Ze vragen steeds vaker actief om hun spaarpunten. Maar het zijn dan ook serieuze prijzen, die er iedere maand te winnen zijn.” Daan Dansen van de gelijknamige elektronicawinkel in de Waterstraat was vanaf het begin actief als FlipPas-deelnemer en zijn pasfotoactie is inmiddels breed bekend in Tiel. Voor de feestmaand én omdat hij weer prijzenpartner is, doet hij er nog een schepje bovenop: twee maanden lang, de maand september én oktober, krijg je een set van vier pasfoto’s voor maar honderd FlipPas-punten! “We verheugen ons op de feestmaand, Tiel staat dan echt in het middelpunt van de belangstelling en heel veel mensen bezoeken onze mooie stad. Daar ben ik echt trots op,” vertelt Daan.

Ultra HD led

De prijs die hij deze maand ter beschikking stelt is een Samsung Ultra HD led Smart TV, van de nieuwste serie. “Een prijs die iedereen graag zal willen winnen, want niet alleen zie je dat veel gezinnen meer dan één tv hebben, maar ook de techniek, die wordt toch steeds nog weer beter.”

Daan maakte bij het begin van de FlipPas de treffende opmerking over hoe hij zag dat mensen met een doos van Zalando onder de arm, hoofdschuddend tegen elkaar zeiden dat er zoveel leegstand is. “Een tv bij een winkel in je eigen woonplaats kopen heeft echt voordelen. Laatst kocht een ouder echtpaar een tweede tv, want ze kijken graag allebei iets anders. Toen bleek dat ze beide tv’s afzonderlijk niet goed afgesteld kregen en hebben wij ze geholpen en service verleend die ze bij een webwinkel niet zo makkelijk hadden gekregen. Niet alleen dat, maar het houdt gewoon je eigen binnenstad levendig als je je euro’s daar uitgeeft. Die leefbaarheid maken we met zijn allen.”

Wat kun je ermee

De FlipPas is er gekomen door een initiatief van de winkeliersvereniging Hart van Tiel. Alle aangesloten deelnemers geven punten bij aankopen en nemen die punten ook weer in. Je kunt er bijvoorbeeld actieproducten mee kopen, zoals de pasfoto’s bij Daan Dansen en de speciale acties die winkeliers hiervoor houden. Daarnaast vertegenwoordigen ze een geldelijke waarde, 100 punten zijn een euro waard. Heb je dus 1.000 punten gespaard, dan kun je die bij iedere deelnemer inwisselen voor 10 euro korting op je aankoop. En je kunt ermee betalen bij de meeste parkeerautomaten in Tiel. Dat is mogelijk gemaakt door de samenwerking met de gemeente.

Naast de deelnemende winkeliers zijn er ook andere, seizoensgebonden acties. Zo werden er FlipPas-punten uitgereikt bij het inzamelen van vuurwerkafval, begin dit jaar. Ieder jaar bedenkt de werkgroep nieuwe acties, waarmee ze de FlipPas nog meer van nut kan laten zijn. Op de facebookpagina FlipPasTiel blijf je op de hoogte van alle acties. En om kans te maken op de maandprijs, hoef je alleen maar vier keer in die maand je FlipPas te gebruiken.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 23 augustus 2017

Intertoys reikt FlipPas-maandprijs uit

Waardecheque wordt goed besteed

De prijswinnaars van de FlipPas-maandprijs van juli zijn de heer en mevrouw Van Veldhoven uit Zoelen. Bij Intertoys in de Voorstad kregen ze uit handen van Edwin Meijer de waardecheque voor vijfhonderd euro en de bijbehorende bloemen van Meeuwsen, fairtrade bloemist.

“We waren enorm verrast, want wij winnen nooit iets!” Mevrouw Vn Veldhoven roept het bijna uit. “Het is dat mijn man even de e-mail controleerde om te zien of we iets in de postcodeloterij hadden gewonnen, toen hij de e-mail zag van de FlipPas-voorzitter.  We hadden dat echt nooit verwacht en we kijken ook niet iedere dag op de laptop, want zo actief zijn we daar niet mee.”

Van oudsher

De FlipPas gebruiken ze nu zo’n anderhalf jaar, waar ze maar kunnen. Maar eigenlijk nooit bij Intertoys, vertellen ze bijna beschaamd. Dat heeft er alles mee te maken dat zelfs hun kleinkinderen al te groot zijn voor speelgoed. “Vroeger kwamen we hier natuurlijk wel, want dit is van oudsher toch dé speelgoedwinkel van Tiel,” vertelt meneer. “We hebben eerst even op internet gekeken waar we dat bedrag aan uit zou kunnen geven, gezien de leeftijd van de kleinkinderen.” Maar dat komt goed, merken we al gauw, want de winkel van Edwin Meijer heeft een breed assortiment met ook tablets en toebehoren, dus de keus wordt snel gemaakt.

Enthousiast

Meneer en mevrouw Van Veldhoven zijn erg enthousiast over de FlipPas. “Het is heel leuk en handig dat je met één pas bij zoveel winkels terecht kunt, en dat het ook echt iets van Tiel is. Je spaart ongemerkt toch flink wat punten bij elkaar en kunt daar dan weer iets moois mee kopen. Het is echt heel interessant om goed in de gaten te houden waar je hem overal kunt gebruiken. Dat er elke maand een mooie prijs te winnen valt, dat is ook wel mooi, maar eigenlijk houd je daar helemaal geen rekening mee. We hebben iedere maand al heel wat voorbij zien komen, maar dat je die zelf wint, dat verwacht je nooit.”

Drukke periode voor de boeg

Edwin Meijer van Intertoys is zelf net terug van vakantie. Hij helpt de prijswinnaars mee met het bedenken waar ze de cheque het best aan kunnen besteden. Hij oppert nog even om een mooie modelbouwdoos uit te kiezen, maar meneer van Veldhoven blijkt niet zo’n modelbouwer te zijn. Edwin vertelt al weer druk bezig te zijn met het voorbereiden van alle najaarsacties, “want voor een speelgoedwinkel is dat toch wel een hele drukke tijd van het jaar.” De prachtige bos bloemen, die iedere maand beschikbaar worden gesteld door fairtrade en duurzaam bloemist Meeuwsen bloemen, viel ook goed in de smaak bij deze winnaars.

Wil jij ook kans maken op een van die prachtige maandprijzen? Zorg er dan voor dat je een FlipPas hebt, waarmee je bij zo’n zestig adressen punten kunt sparen. Registreer je pas en gebruik hem minimaal vier keer in een maand, dan ding je al mee naar de maandprijs. In de maand augustus worden eenmalig maar liefst tien winnaar getrokken, dus nóg meer kans op een prijs!

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel

FlipPas
Geplaatst op: 1 augustus 2017

Bijzondere maand, bijzondere FlipPas-prijs

Een bijzonder maand met een bijzondere prijs. In augustus maken niet minder dan tien FlipPas-gebruikers kans op een gedeelde maandprijs van Fijnbakkerij Bouman en Meeuwsen Bloemen. Tien mensen maken kans op twee cadeaubonnen van ieder vijfentwintig euro, te besteden bij de beide ondernemers.

“Of we niet voor één keer heel veel mensen blij kunnen maken,” was de vraag van Han van Mook van Fijnbakkerij Bouman, toen we met hem spraken over de FlipPas-maandprijs. “En of we dan ook niet gelijk iets samen met de buren kunnen doen.” De buren zijn in dit geval Meeuwsen Bloemen, de vaste sponsor van de prachtige boeketten bij de maandprijzen. Ook zij reageren enthousiast en dus hebben we in augustus in plaats van de gebruikelijke grote maandprijs voor één winnaar, bij hoge uitzondering tien prijswinnaars.

Samen Tiel sterker maken

Beide FlipPas-deelnemers doen vanaf het allereerste uur al mee. Waarom? “Het is heel leuk om gezamenlijk iets te doen voor de binnenstad. Wij zijn altijd heel actief met het organiseren van dingen waarmee we de stad Tiel kunnen ondersteunen en promoten,” legt Van Mook uit. Marga van Meeuwsen van Meeuwsen Bloemen staat er precies zo in. “Samen de stad sterker maken, dat is waar we het voor doen. Als ik mensen vertel dat we meedoen aan de FlipPas, moeten ze soms even over het idee heen van nóg een pasje in de portemonnee. Ik vertel dan dat ze de FlipPas-app op de telefoon kunnen zetten waardoor ze juist minder pasjes hebben. Want je kunt met de FlipPas bij meerdere winkels terecht in Tiel. Samen vormen we als echte Tielse winkels natuurlijk toch de jus van de binnenstad, we zijn wel de smaakmakers tussen de landelijke ketens.”

Nieuwe locaties

We horen van beiden dat de meeste FlipPas-gebruikers ook heel enthousiast zijn. Van Mook vindt het leuk dat er nu ook FlipPas-mystery-guests in de stad zijn. “Op drukke dagen met veel personeel kan het in de hectiek nog weleens vergeten worden om de FlipPas te vragen. Het personeel wil dan graag iedereen zo snel mogelijk helpen, vooral als er een rij staat.” Fijnbakkerij Bouman verhuisde een paar jaar geleden naar de nieuwe locatie op de hoek van de Waterstraat en het Hoogeinde. “We hebben heerlijk de ruimte hier, die we vooral in de bakkerij ook echt nodig hadden. En als bijkomend voordeel hebben we nu een terras. Dat is voor een bakkerij toch een extraatje.”

Ook Meeuwsen Bloemen, een duurzame bloemist die iedere maand weer prachtige fairtrade boeketten verzorgt voor de FlipPas-prijswinnaar, verhuisde nog niet zo lang geleden naar hun huidige locatie. “Een geweldige ruimte met veel licht, lucht en ruimte,” zo horen we van een enthousiaste Marga Meeuwsen. De winkel van Marga en Sander Meeuwsen is pas sinds zes jaar in Tiel gevestigd, maar heeft al een historie sinds 1910 in Huissen. Na een avontuur in Frankrijk, bracht heimwee ze terug naar Nederland en streken ze met hun winkel neer in Tiel. “Tiel is een leuke stad om als bloemist bezig te zijn. Klanten vinden het heel leuk dat we losse bloemen hebben en we zien dat mensen ook speciaal naar onze winkel komen omdat we duurzame producten hebben. Dat wordt langzaamaan steeds bekender.” Het sparen met de FlipPas is een leuke beloning voor de klanten. En zelf zijn ze ook klant bij de collega-winkeliers. Marga merkt zelf ook hoe makkelijk het sparen gaat. “Ik gebruik hem overal voor, bijvoorbeeld voor het tanken en bij het uit eten gaan, dat zijn dingen die flink aantikken.”

Populaire producten

Fijnbakkerij Bouman heeft er op zijn nieuwe locatie een flink aantal nieuwe klanten bij gekregen. “Voorheen zat hier Banketbakker Schroot en een aantal klanten dat daar voorheen voor banket kwam, reageert blij verrast dat ons gebak ook heel lekker is.” Hij lacht erbij. “We hebben één recept overgenomen van Schroot, een authentiek recept van de vader van de vorige eigenaar, van Roel Schroot. Het zijn de doubletkoeken. Hans Schroot, de vorige eigenaar, heeft ons geleerd om die op de juiste manier te bereiden. Waar we op moeten letten, wat belangrijk is bij het maken. En tot mijn grote verrassing blijft dat een enorme hit, ik had dat eigenlijk niet verwacht dat dat zo’n succes zou zijn. Wij verkopen verder altijd veel Waldkorn brood en momenteel is het desem- en speltbrood heel gewild. Nu, in de zomer, verkopen we veel barbecue focaccia’s, maar dat is een echte zomerhit.”

Meeuwsen Bloemen is als vaste sponsor al iedere maand betrokken bij de maandprijs, “maar het is heel leuk om nu een keer prijzenpartner te zijn. Wat bij ons hard loopt? De Biedermeier boeketjes. Die blijven populair!”

FlipPas-gebruikers die in de maand augustus minimaal vier keer hun FlipPas gebruiken, maken dus kans op een prijs die bestaat uit twee cadeaubonnen, één van Fijnbakkerij Bouman en één van Meeuwsen Bloemen, met ieder een waarde van vijfentwintig euro. Om kans te kunnen maken dient de FlipPas natuurlijk wel geregistreerd te zijn.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 7 juli 2017

Uitreiking FlipPas-prijs juni aan Elisa Derksen

De FlipPas-prijzenpartner van de maand juni, Gilbert de Wit van GeJo Cycleworld, heeft op 7 juli de Gazelle CityZen – een prachtige mix tussen een tour- en een stadsfiets – met een waarde van maar liefst 800 euro overhandigd aan de gelukkige prijswinnares Elisa Derksen.

Tijdens de uitreiking vertelt ze over haar verrassing toen ze de e-mail kreeg van de FlipPas-organisatie. Ze geloofde niet direct dat dit echt kon zijn. “Ik heb eerst even gecheckt of de mail, waarin stond dat ik de prijswinnares ben, geen spam was’ vertelt Elisa. ‘Het is echt de eerste prijs die ik win. Ik mocht zelfs nooit bij Sinterklaas op schoot of als Kameraadje mee het veld op,” zegt ze gekscherend.

Elisa heeft de FlipPas al vanaf het allereerste moment. “Ik vind het een geweldig initiatief dat goed vanuit de middenstand wordt gepromoot. Die wobblers bij de kassa vallen echt op. Wel vind ik dat er in winkels vaker mag worden gevraagd of je een FlipPas hebt.”

We treffen haar bij GeJo Cycleworld, samen met haar moeder, die haar met de auto komt brengen. Ook zij is een enthousiast FlipPas-gebruikster, al vanaf het eerste uur. En nu wint haar dochter dus die schitterende fiets. Een extra grote prijs, omdat GeJo Cycleworld dit jaar veertig jaar bestaat. “Daar heb ik dus extra mazzel mee” lacht Elisa. “Maar ik vind de maandprijzen sowieso altijd behoorlijk de moeite waard.” Voor alle FlipPas-houders mensen die naast de Gazelle CityZen grijpen heeft GeJo ook wat extra’s: in de maand juli geeft de fietsenspeciaalzaak dubbele punten als troostprijs.

Samen met de enorme bos bloemen gesponsord door fairtrade en duurzaam bloemist Meeuwsen, gaat Elisa op de foto met De Wit. “Even nog de hoogte van zadel en stuur naar wens instellen, en je kunt er zo mee wegfietsen,” belooft De Wit. Ze woont in Tiel, dus het is een mooi stukje om de fiets gelijk uit te proberen, horen we. Elisa wordt lachend uitgezwaaid door haar moeder.

De Wit is blij met de FlipPas. “Het is een heel goed idee, speciaal voor de binnenstad. Alle deelnemende winkeliers samen dragen het systeem en je ziet hele mooie acties. Je ziet dat mensen steeds meer gaan vragen om de FlipPas-punten. En dat sparen gaat serieus oplopen, zonder dat je er als consument eigenlijk iets van merkt. Je kunt er echt iets leuks mee doen! De aanloopperiode was vooral het oppotten, maar nu zien we dat mensen ineens ook iets te besteden hebben. Dat maakt het leuk, als je iets kunt kopen met de punten. En deze prijzenactie is natuurlijk ook een mooie stimulans.” Voor alle FlipPas-houders mensen die naast de Gazelle CityZen grijpen heeft GeJo Cycleworld ook wat extra’s: in de maand juli geeft de fietsenspeciaalzaak dubbele punten als troostprijs.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 3 juli 2017

Prijzenpartner met grootste speelgoedassortiment van Tiel

Intertoys Voorstad is FlipPas-prijzenpartner in juli

Menig Tielenaar zal de winkel nog kennen onder de naam Kinderparadijs en later Speelboom. De opa van de huidige eigenaar startte de winkel dan ook al in 1954. Inmiddels voert Tiels bekendste speelgoedparadijs alweer 16 jaar de naam Intertoys. De winkel van Edwin Meijer in de Voorstad is FlipPas-prijzenpartner voor de maand juli. De prijs? Een winkeltegoed van maar liefst 500 euro!

“Dat winkeltegoed kan op veel manieren worden besteed en mag ook in delen worden gebruikt. Alleen spelcomputers en cadeaukaarten zijn uitgesloten,” zo laat Edwin Meijer desgevraagd weten. Maar wie het assortiment van de winkel bekijkt, komt al snel tot de conclusie dat dat besteden geen enkel probleem hoeft te zijn. Al was het alleen maar omdat Meijer de exclusieve vertegenwoordiging van het bekende Duitse driewielermerk Puky heeft. “Dit prachtige kwaliteitsproduct is in de omtrek alleen bij ons te koop.” Hij laat ons een paar fraaie fietsjes van dat merk zien en toont nog een paar mooie hoogtepunten uit zijn assortiment. “We hebben het grootste speelgoedassortiment in Tiel met natuurlijk buitenspeelgoed voor ieder wat wils, maar ook multimedia, puzzels en boerderijspeelgoed. Vanuit Intertoys zijn er bovendien regelmatig aanbiedingen, die soms pas heel kort van tevoren bekend worden gemaakt. Dat houdt het altijd spannend. En we hadden laatst natuurlijk nog een mooie publiciteitsstunt, toen de rij voor de nieuwe rage de fidget spinner tot ver in de winkelstraat stond.”

Direct online bestellen in de winkel

Intertoys heeft natuurlijk een online-shop, maar in de winkel is er ook een eigen webshop. “De FlipPas maandprijs kan ook in de webshop in onze winkel worden besteed. Hebben we een product niet in de winkel? Dan bestel je het alsnog heel eenvoudig, met daarbij de keuze thuisbezorgen of later ophalen in de winkel.  Dit online-bestelpunt in onze winkel is eigenlijk een extra uitbreiding van het toch al ruime assortiment, met de service van de echte winkel.”

Edwin is blij met de FlipPas. “We merken dat de FlipPas-gebruikers zich langzaamaan realiseren dat de punten echt ook gebruikt kunnen worden om iets mee te kopen. En dat mensen dan altijd verbaasd zijn over hoeveel ze al bij elkaar hebben gespaard. De laatste twee maanden is er in onze winkel veel gebruik gemaakt van het betalen met de FlipPas. Dat is ook best leuk voor ons, kan ik je vertellen! We proberen altijd om de FlipPas te vragen en hebben bij onze pinautomaten ook de zogenaamde wobbler, waarmee we duidelijk laten zien dat we FlipPas-deelnemer zijn. Dat helpt de mensen ook wel om ze eraan te herinneren dat wij meedoen. En nog steeds verkopen we regelmatig nieuwe FlipPassen. Ik denk dat we er hier inmiddels al wel drie- tot vierhonderd hebben verkocht.”

Grote winkans

Over de prijzenactie is Meijer ook goed te spreken. “Het is natuurlijk een geweldige winkans! Ik ken niet veel acties waarbij de kans om in de prijzen te vallen zo groot is. Je ziet daarnaast dat het veel aandacht krijgt, en dat is weer goed voor de FlipPas en voor de deelnemende winkeliers. We horen van mensen dat ze grote aankopen echt bij winkels gaan doen waar ze de punten krijgen! Dat is natuurlijk een mooie opsteker voor de winkeliers, en heel makkelijk sparen voor het winkelpubliek.”

We vragen Edwin of hij nog een leuke actie heeft voor alle FlipPas-houders die straks naast de prijs grijpen. Hij ziet daarvoor wel een mooie mogelijkheid. “Omdat de acties vanuit het hoofdkantoor zo kort van tevoren bekend zijn, is het lastig om nu al te zeggen waar we een extra mooie actie voor kunnen maken, maar dat maakt de verrassing straks wel extra leuk. Ik kan voor nu alvast verklappen dat er iedere week een andere mooie FlipPas-actie is, gedurende de hele maand augustus! En ik hoop natuurlijk dat de prijs heel erg goed terecht komt.”

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 12 juni 2017

Winnares: FlipPas aangeschaft vanwege maandprijzen

Ongemerkt maak je kans op mooie prijzen

Iedere maand weer leest Toos Vosselman de berichten over de maandprijs van de FlipPas. Dit keer, bij het lezen van de prijs van Autobedrijf Willekes dacht ze: “Dát zou leuk zijn!”. En toen ging de telefoon. Ze bleek de winnares!

“Ik had de FlipPas al langer gezien, maar had hem nog niet aangeschaft, tot de maandprijzen kwamen. Dat was voor mij een extra reden om hem te gaan kopen. De winkelier waar ik hem kocht attendeerde mij erop dat ik hem wel moest registreren, omdat ik anders niet mee kon dingen naar de prijzen.” Toos Vosselman is van het nuchtere type. Als we haar vragen naar haar reactie toen ze het telefoontje kreeg zegt ze: “Ik ben niet iemand die gelijk salto’s door de woonkamer maakt, maar ik vond het wel heel leuk natuurlijk.”

Bewust

Ina Willekes heeft wel gemerkt dat ze prijzenpartner was, de afgelopen maand. “We kregen duidelijk meer vraag om de punten, mensen werden er ook weer even extra bewust van dat wij FlipPas-deelnemer zijn.” En ook weten steeds meer mensen het autobedrijf te vinden. Ook de winnares moest eerst even zoeken. “Ik dacht dat Willekes alleen in Ophemert zat, maar hier op het Vijverterrein had ik ze nog niet gezien!” Nu de woningbouw op het Vijverterrein in zicht komt, wordt ook dat in de toekomst wel anders.

Toos Vosselman gebruikt de FlipPas overal waar het kan: “Je komt toch regelmatig bij de bakker, en bij de bloemist. En als ik iets groots nodig heb, hou ik er rekening mee. Dan tikt het flink aan met de punten. Ik neem gewoon overal de pas in mijn handen, want winkeliers vergeten ook nog weleens om erom te vragen.” ”Je spaart ongemerkt een mooi puntentegoed bij elkaar,” knikt Ina Willekes. “En dat registreren is ook handig als je de pas verliest. Dan kunnen ze je pas blokkeren en het tegoed overzetten naar een andere. Dan ben je niet alles kwijt.”

Actie in juni

Bij de prijs ontving de winnares een prachtige bos bloemen, ter beschikking gesteld door Meeuwsen Bloemen, de duurzame en fairtrade bloemist en ook FlipPas-deelnemer. Ina Willekes gaat samen met Toos Vosselman de precieze invulling van de prijs afstemmen. “We denken altijd mee met onze klanten, dus ook nu. We kennen onze klanten dan ook bijna altijd bij naam. Dat is niet alleen gewoon prettig voor het contact, maar zo kunnen we ook echt meedenken. Voor de een is preventief onderhoud van belang, voor de ander het spreiden van kosten. We hebben ook onderhoudsabonnementen en mobiliteitsgarantie, en de FlipPas is een mooi extraatje voor trouwe klanten.” Autobedrijf Willekes in Ophemert bestaat dit jaar twintig jaar en levert ook occasions, in Tiel kan iedereen met zijn auto terecht voor onderhoud en reparaties. “We hebben bovendien een zomer- en winterbandenopslag en wisselservice waar we maar liefst 450 bandensets hebben liggen.”

Voor iedereen die naast de prijs heeft gegrepen, heeft Autobedrijf Willekes de hele maand juni nog een mooie actie. “Houders van de FlipPas kunnen bij inlevering van 750 punten een zomercontrole krijgen voor 12,50 euro en tegen inlevering van 1250 punten een aircocontrole voor 19 euro.”

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 1 juni 2017

In juni is GEJO-Cycleworld FlipPas-prijzenpartner; al 40 jaar service, kennis en kunde

In de maand juni is GEJO Cycleworld de FlipPas-prijzenpartner. En omdat ze dit jaar hun veertigjarig bestaan vieren, pakt de fietsspecialist extra groot uit: Een Gazelle CityZen – een prachtige mix tussen een tour- en een stadsfiets – met een waarde van maar liefst 800 euro!

Dat GEJO Cycleworld veertig jaar bestaat, gaat niet aan de mensen voorbij. “We zijn echt overweldigd met alle aandacht. Mensen komen spontaan met lekkers voor bij de koffie, cadeaus, bloemen, kaarten, chocolade, drank, je kunt het zo gek niet verzinnen. Ook de oprichter, van wie wij de zaak hebben overgenomen, wordt er in de stad op aangesproken. Het leeft echt!” Gilbert de Wit vertelt dat ze dit jaar dan ook groots uitpakken. “Elke maand hebben we een ander thema. Zo is de maand juni de maand van de racefiets. Iedereen die een racefiets van minimaal 999 euro koopt, krijgt een accessoire-cheque van 150 euro cadeau.”

De zomer is natuurlijk bij uitstek een tijd voor fietsactiviteiten en daar is GEJO Cycleworld ook om gekend. Zo is er 8 en 9 juli de GEJO Kersentocht, een prachtig toertocht die door Toerclub de Batauwers wordt georganiseerd. “Tijdens die toertocht kun je bovendien gratis kersen eten in de boomgaard van de familie Hakkert. We zien daarbij een enorm gemêleerd publiek, van sportsteppers, skeelers, wielrenners, E-Bikers, echt van alles komt erop af. Maar de kersentocht is inmiddels dan ook echt een begrip en biedt voor ieder wat wils. Je kunt kiezen tussen 35, 70 en 115 kilometer.”

De Wit is blij met de FlipPas. “Het is een heel goed idee, speciaal voor de binnenstad. Alle deelnemende winkeliers samen dragen het systeem en je ziet hele mooie acties. Je ziet dat mensen steeds meer gaan vragen om de FlipPas-punten. En dat sparen gaat serieus oplopen, zonder dat je er als consument eigenlijk iets van merkt. Je kunt er echt iets leuks mee doen! De aanloopperiode was vooral het oppotten, maar nu zien we dat mensen ineens ook iets te besteden hebben. Dat maakt het leuk, als je iets kunt kopen met de punten. En deze prijzenactie is natuurlijk ook een mooie stimulans.” Wel ziet hij een groot verschil in hoe actief de deelnemers zijn. “Bij Daan Dansen is altijd een prachtige actie, voor pasfoto’s, en ook bij Restaurant De Betuwe wordt er altijd om gevraagd. Bij andere winkels is dat soms minder, het is nog niet overal routine, maar alleen een sticker op de deur is niet voldoende. Maar de mogelijkheden zijn heel uitgebreid, iedere winkel kan natuurlijk zijn eigen acties verzinnen.” Zelf heeft GEJO de flyers op de balie en vraagt standaard iedereen om de FlipPas. “We verkopen ze ook regelmatig. Het geeft een positief gevoel en als mensen een E-Bike kopen, dan tikt het natuurlijk ook gelijk lekker aan!”

Voor alle FlipPas-houders die naast de prachtige Gazelle CityZen grijpen, geeft GEJO Cycleworld in de maand juli dubbele punten als troostprijs. Wat je moet doen op die prachtige fiets te winnen? In de maand juni vier keer je FlipPas gebruiken. En zorgen dat die geregistreerd staat. Dat helpt. Heb je nog geen FlipPas? Dan kun je die kopen bij alle deelnemende bedrijven, kijk voor een overzicht op www.flippas.nl.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 8 mei 2017

Winnaar FlipPas-maandprijs Kookwinkel Oostendorp

“Ik heb de pas nog maar net!”

Abdul Barrowal is de gelukkige winnaar van het SMEG-pakket van Kookwinkel Oostendorp. Een prachtig broodrooster, een blender en een waterkoker in een kleur naar keuze. Samen met zijn zoon neemt hij de prijs in ontvangst. Welke kleur het moet worden? “Zwart,” beslist zoon Ekram. “Dat past het mooiste in onze keuken!”

Vader Abdul was compleet verrast toen hij het telefoontje kreeg dat hij winnaar was. “Ik wist niet eens dat er prijzen te winnen vielen, ik heb de pas nog niet zo heel lang. Een vriend had me verteld over de FlipPas, over dat je het parkeren ermee kunt betalen, en dat vind ik heel handig. Toen ik een telefoontje kreeg van een onbekend nummer, nam ik eerst niet op, tot ik een mailtje kreeg dat iemand me probeerde te bellen omdat ik iets gewonnen had!”

Dat de app heel handig is, dat weet Barrowal dan weer wel. “Die heb ik al geïnstalleerd en misschien moet ik dat toch mijn hele gezin maar laten doen, dan sparen we met zijn allen op dezelfde pas.” Hij vindt het sowieso een mooie actie, zo bij allerlei winkels kunnen sparen op één pas. En bij het 100-jarige Oostendorp is hij ook geen onbekend gezicht, zo horen we van Ingrid Oostendorp. “Maar het moet dan ook wel raar lopen als ik iemand uit Tiel niet ken,” zegt ze lachend.

Blijkbaar zaten de FlipPas-houders in spanning te wachten op de uitreiking, want er was veel belangstelling voor de SMEG-keukenapparaten, maar iedereen wilde nog wel even wachten met kopen. “Goed dat het nu bekend is, want we verwachten dat veel moeders toch wel heel blij zullen zijn als ze voor Moederdag zo een mooi apparaat cadeau krijgen.” De SMEG-apparaten zijn dan ook in maar liefst acht kleuren verkrijgbaar, van zachtroze tot zwart en een hele reeks daartussen. “Voor iedere smaak is er wel één,” vertelt Oostendorp. “En eigenwijs als we zijn, we hebben, voordat we besloten SMEG-apparaten te gaan verkopen, de apparaten allemaal eerst zelf uit elkaar gehaald om te zien of de kwaliteit goed is. Die is echt heel goed, een merk dat wij graag willen verkopen.”

Eind van dit jaar bestaat de Kookwinkel 100 jaar en dan komen er nog veel meer mooie acties. “Dit is eigenlijk nog maar een voorproefje, want eind van het jaar gaan we echt flink uitpakken,” vertelt Oostendorp.

Op de foto: Ingrid Oostendorp (Kookwinkel Oostendorp) overhandigt de prijs aan de gelukkige winnaar Abdul Barrowal. De bos bloemen zijn aangeboden door Meeuwsen Bloemen.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 10 april 2017

Winnares prijzenpartner Blijdesteijn

´Nog maar een paar maanden een FlipPas´

De maandprijs van maart van Blijdesteijn Mode is gewonnen door Thea Jansen. Zij won een VIP-ontvangst, shoppen ter waarde van vijfhonderd euro en hulp van een personal stylist. De winnares bleek totaal overdonderd door deze mooie prijs. Ook Meeuwsen bloemen had dit keer weer een prachtig boeket bloemen verzorgd, waar veel complimenten over te horen waren.

“Ik heb mijn FlipPas eigenlijk pas een paar maanden en wist helemaal niet van de prijzenactie af!” zo vertelt ze. “Vooral dat je ermee kunt betalen bij de parkeerautomaat, was voor mij een belangrijke reden, want al die pasjes, dat hoeft niet zo voor mij.” Ze gebruikt inmiddels ook de app van de FlipPas, dus het pasje zelf blijft thuis in de lade. Ze moet er nog wel aan wennen om ook om de punten te vragen en naar de deelnemende winkels te gaan. “Het zit nog niet echt in mijn systeem en ik weet nog niet zo goed wie er eigenlijk allemaal meedoen.” Ze gaat nog eens goed op de website kijken, want dan kan ze er vast nog meer voordeel van halen, zo denkt ze.

Bram van Blijdesteijn heeft leuke reacties gehad. “Veel mensen wisten ons te vinden en kregen door dat er hier FlipPas-punten te sparen vallen. Maar heel typisch Nederlands, ze willen de punten alleen nog sparen, en nog niet uitgeven,” zo lacht hij. “Daarom hebben we ook deze maand weer een actie. Bij de aankoop van een jas van minimaal 100 euro, krijgt iedere FlipPas-houder in de maand april een sjaal ter waarde van 29,95 euro cadeau!” Wat veel mensen nog niet lijken te weten is dat het gespaarde tegoed kan worden gebruikt voor korting of om zelfs helemaal mee te betalen bij alle deelnemende winkeliers.

De reactie van Thea Jansen toen ze de mededeling kreeg dat ze gewonnen had? “Wat gebeurt mij nou!” Ze moet er nog om lachen. “Maar ik vind het echt een hele leuke en gezellige actie. Zo word je beloond als je in Tiel iets in de winkels koopt. En nu ik gezien heb wat er allemaal te winnen valt ben ik nog meer onder de indruk.”

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 3 april 2017

“100 jaar jong:” Oostendorp is FlipPas-prijzenpartner in april

Kookwinkel Oostendorp is een begrip in Tiel. En zo ook Ingrid Oostendorp. Altijd druk met van alles en nog wat, als we haar spreken is ze net klaar met een hectische organisatie van een schoolreünie. Ze is FlipPas-prijzenpartner voor de maand april en over de FlipPas is ze zeer te spreken.

“Als Tiels bedrijf, dat op een haar na honderd jaar bestaat, hebben wij een echte regiofunctie. En dan is het fijn dat je iets extra’s kunt doen voor je klanten. Die soms echt wel van iets verder weg komen. Als je dan met de FlipPas-punten het parkeergeld bijvoorbeeld cadeau kunt geven, dan is dat heel fijn,” zo horen we van Oostendorp. Begin 2018 is het zover, dan viert ze het honderdjarig bestaan van de Kookwinkel. Een winkel waar je naartoe gaat als je op zoek bent naar iets bijzonders en naar kwaliteit. Maar eigenlijk alles wat je rondom het koken en tafelen nodig zou kunnen hebben, kun je er vinden. En sinds kort voert ze een prachtige lijn keukenapparatuur van het mooie merk SMEG. Waarom ze daarvoor gekozen heeft? “Het is een relatief jong merk maar met een bijzondere uitstraling. Eigenwijs als wij zijn, halen we altijd apparaten zelf helemaal uit elkaar. Dan krijg je een indruk van hoe het gemaakt is, en of het ook de kwaliteit biedt die je verwacht bij een bepaald product. En van SMEG kunnen wij nu dus zelf zeggen dat het heel solide in elkaar is gezet.”

Maandprijs

De maandprijs van Kookwinkel Oostendorp is een prachtige set keukenapparatuur van SMEG, bestaande uit een blender, een broodrooster en een waterkoker met een totale winkelwaarde van maar liefst 510 euro. “De winnaar mag zelf de kleur uitkiezen, en die zijn prachtig! Het is echt een merk dat een uitstraling heeft die andere merken missen.” De beschikbare kleuren zijn zwart, rood, crème, ijsblauw, zachtroze en watergroen.

De FlipPas is een initiatief dat Oostendorp van harte omarmt. “We krijgen er ook veel leuke reacties op. En we krijgen steeds vaker vraag naar FlipPas-punten en passen. Als ik zie dat mensen hun pas niet geregistreerd hebben, en het is niet druk in de winkel, dan doe ik dat vaak gelijk even voor ze. Dat is voor mij inmiddels een peuleschil en het is ook in mijn eigen belang. Stel je voor dat een van mijn goede klanten de prijs wint, maar de pas niet heeft geregistreerd! Dat zou toch eeuwig zonde zijn?”

Nog leuker

“We vinden het zelf ook hoor, maar we merken bij de klanten ook dat de prijzenacties iedere maand, de FlipPas nog nét iets leuker maken. Het zijn iedere keer ook echt wel bijzondere prijzen. Eind van het jaar viert de winkel het honderdjarig bestaan en zullen er veel extra acties zijn, ook voor de FlipPas-houders. Maar nu, zo vlak voor de maand mei met daarin Moederdag, is het natuurlijk voor extra veel mensen leuk om dit prijzenpakket te winnen.” Hoe het ooit begon? “Opa Willem van Oostendorp begon hier, direct om de hoek, als hoefsmid en had gelijk al een huishoudelijk assortiment.” Met recht een winkel met faam.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 3 april 2017

´Geslaagde jubileumeditie Tiel Pakt Uit!´

Tiel Pakt Uit! vierde op 1 en 2 april haar 25e jubileum en dat werd groots gevierd. Tienduizenden mensen trokken naar de binnenstad om te genieten van de vele activiteiten: een babyfair, visserijmuseum,  kinderboerderij, steltenlopers, dans en muziek. Ook de winkeliers pakten goed uit met acties, kortingen en dubbele FlipPas-punten.

Tiel Pakt Uit! wordt twee keer per jaar georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Veelal ondernemers die naast hun eigen zaak bereid zijn om Tiel als winkelstad op de kaart te zetten.

De commissie van Tiel Pakt Uit bestaat uit: Truus van Doorn (voorzitter), Wilma Termeer (Cardshop), Diana Dekker (Esmée Coiffure), Lizette Kleijn (Duncan & Brown Mode) en Frans van Oss (voorheen werkzaam bij De Zakengids). Bijzonder is dat Truus van Doorn, samen met Wilma Termeer, al vanaf de eerste editie erbij betrokken zijn.

Voor meer informatie:
Website: www.tiel-pakt-uit.nl


Geplaatst op: 14 maart 2017

“Hiermee wil ik wel gezien worden!”

Prijswinnaar FlipPasactie februari

Hij fietst eigenlijk niet veel, geeft Albert Hootsen toe. “Maar met deze fiets wil ik wel gezien worden,” geeft hij aan. Zijn vriendin is best wel jaloers op de prijs die hij heeft gewonnen. Zij krijgt de prachtige bos van Meeuwsen bloemen als troost. “Krijg ik ook een keer bloemen,” ze lacht erbij.

Arjen van Veldhoven van Giant Store Arvel Fietsen staat zelf altijd in de winkel in Buren. “Daar ben ik begonnen en een paar jaar geleden heb ik deze winkel in Tiel geopend. Zelf heb ik dus niet zoveel reacties gehoord, maar volgens de bedrijfsleider in Tiel reageren de mensen hier wel heel positief.” De FlipPas-houders maakten in februari kans op een prachtige TripleX2 fiets van Giant. Een fiets met een winkelwaarde van maar liefst 650 euro! Die werd nu dus in een herenmodel vastgelegd.

Albert Hootsen was totaal verrast toen hij het telefoontje kreeg. “Ik wist helemaal niet van de winactie af. De FlipPas gebruik ik zelf minimaal twee keer per week, als ik ga tanken. En mijn vriendin neemt hem mee naar de stad als ze gaat winkelen. Dus we gebruiken hem goed.” Als hem wordt gevraagd wat hij ervan vindt dat Tiel een FlipPas heeft reageert hij: “Ik denk dat het heel goed is voor Tiel. Het zorgt ervoor dat de mensen meer naar de winkels in Tiel gaan en niet naar een andere stad of op het internet. Je spaart ongemerkt een leuk aantal punten bij elkaar.” De app hebben ze nog niet, maar als hij hoort hoe handig het is dat je de pas niet bij je hoeft te hebben en samen op één kaart kunt sparen, zegt hij die snel te gaan installeren. En dat fietsen? “Het mooie weer komt eraan en met deze fiets ga ik zeker wel veel meer fietsen. Ook nog eens goed voor mijn conditie,” lacht hij. Zijn fiets wordt helemaal volgens zijn keuze besteld door de Tielse vestiging van Giant Store Arvel Fietsen aan de Stationsstraat 15. En zijn vriendin? Die moet het voor deze keer doen met een bos bloemen. Maar wel een prachtige.

FlipPas
De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 27 februari 2017

FlipPas-prijzenpartner van de maand maart: Blijdesteijn Mode

 

Blijdesteijn Mode is FlipPas-deelnemer van het eerste uur. De voornaamste reden om mee te doen was de mogelijkheid om met de FlipPas bij de parkeermeters te kunnen betalen. “Maar de maandprijzen maken het gewoon heel leuk,” zo vertelt Bram van Blijdesteijn desgevraagd. En in het voorjaar is het natuurlijk heel fijn om een mooie modeprijs weg te kunnen geven.

De maandprijs van Blijdesteijn Mode bestaat uit een luxe VIP-ontvangst, een personal stylist en een outfit ter waarde van 500 euro. “Mensen mógen natuurlijk meer uitgeven, als ze toch die personal stylist tot hun beschikking hebben,” zegt Van Blijdesteijn, “maar de cheque die ze krijgen heeft een waarde van 500 euro, dus dat deel nemen wij voor onze rekening.”

Fris en jong

Dat er bij Blijdesteijn mooie mode te koop is, dat weten de meeste mensen in Tiel wel. Dat er tegenwoordig ook veel frisse jonge merken te vinden zijn, en dat er voor ieders portemonnee een leuke outfit te scoren valt, dat is wellicht minder bekend. Hoe dan ook, Tiel mag trots zijn op een dergelijk winkel in haar binnenstad. “Vanuit het hele land hebben wij mensen die we tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Die vinden het natuurlijk heel leuk als ze het parkeergeld ‘cadeau’ krijgen als ze bij ons iets kopen. Het idee achter de FlipPas vind ik echt goed, het is inmiddels echt een Tiels ‘ding’. Alleen zijn de mensen nog wat terughoudend met het inleveren van punten. Typisch Nederlands: ze willen eerst flink wat punten sparen. Wij gaan daarvoor de komende tijd leuke acties bedenken om met de gespaarde punten mooie kortingen te krijgen.”

Voorjaar

De winkel is al helemaal klaar voor het voorjaar. Er ligt zelfs prachtig groen gras op de begane grond en het lentegevoel spat van de nieuwe collecties af. De komende periode staat bovendien bol van de evenementen, iedere week staat een andere afdeling in het zonnetje. “We hebben de voorjaarsmodeshows gepland en elk weekend hebben we leuke events waarbij modellen de nieuwe collecties showen terwijl de bezoekers kunnen genieten van een hapje, een drankje en een muziekje. Op 21 en 23 maart is er nog ruimte bij de modeshows, die Anouk Smulders presenteert.” Vooral de trendafdeling wil Van Blijdesteijn extra onder de aandacht brengen. “Mensen moeten gewoon even binnen lopen, dan zien ze dat we zelfs nog meer bieden dan wat iedereen eigenlijk altijd wel van ons verwacht. En je krijgt bij ons voor hetzelfde geld gewoon echt een veel betere kwaliteit.”

De komende maanden is Blijdesteijn Mode alle koopzondagen open en ook op 5 maart, als de Trouwroute in Tiel wordt georganiseerd, is Blijdesteijn Mode van de partij. “Het trouwseizoen begint natuurlijk weer, daar zijn we al helemaal klaar voor. En we krijgen al gelijk echt zin in de zomer, met al die zomerse artikelen. Er zijn veel nieuwe kleuren in de collecties en van slippers tot korte broeken, maar ook sjaals, tassen, we hebben eigenlijk alles voor een complete outfit!”

Extra actie

Blijdesteijn Mode was vanaf het begin goed in de picture als FlipPas-deelnemer. “Mensen zijn er direct om gaan vragen en dat gaat nog steeds door. Terwijl wij – uit principe – geen stickers of wobblers plakken om dat aan te geven. Dat past niet bij onze uitstraling, dus daar kiezen wij niet voor. We hebben wel een standaard met FlipPas op de balie, dat is voor ons voldoende.” En zoals gebruikelijk voor de prijzenpartner heeft ook Blijdesteijn Mode al een actie klaar voor de volgende maand, voor iedereen die naast de hoofdprijs grijpt. “Iedere FlipPas-houder die in de maand april een jas van minimaal 100 euro koopt, krijgt een sjaal ter waarde van 29,95 euro cadeau!”

Meer weten: Modemerken van Blijdesteijn

 


Geplaatst op: 6 februari 2017

Winnares FlipPas-maandprijs

Mooie start voor ons nieuwe huis

De winnares van de FlipPas-maandprijs van januari was overdonderd toen ze het telefoontje kreeg. Corina van den Berg dacht “dat is vast een vergissing, dat kan nooit!” Ze won een bedtextielpakket ter waarde van maar liefst 600 euro. Aangezien zij en haar vriend Paddy Thomassen net zijn verhuisd naar een nieuw appartement in Druten, is dat “een hele mooie start,” zo zeggen ze samen.

Ze hebben samen veel vrienden in Tiel, waar Paddy oorspronkelijk vandaan komt, en winkelen er graag. Vooral Secunda is een winkel waar Corina niet makkelijk voorbijloopt. Ze kocht er zelfs haar trouwjurk en kreeg daar natuurlijk ook FlipPas-punten bij! Corina besloot begin vorig jaar om de FlipPas te kopen toen ze uit eten was en overal om zich heen flyers en meldingen van de FlipPas zag. Vooral dat je er bij de parkeerautomaten mee kunt betalen, dat vindt ze een enorm pluspunt. “Ik vind het echt heel handig dat ik er bij zoveel winkels mee terecht kan, dat is super! Heel soms kan de techniek nog weleens haperen als het internet het niet doet, of de tablet het niet doet, maar dan krijg ik op mijn bon gewoon de vermelding dat ik de punten de volgende keer erbij kan laten schrijven. En dat werkt eigenlijk ook prima.” De app heeft ze nog niet geïnstalleerd, maar dat gaat ze nu ook maar snel regelen.

Prijzenpartner van januari Wim Verbeek van BeddenXpert by Wimm blijkt de winnares te kennen, ze komt regelmatig in zijn muziekwinkel. “Het was een verrassing dat zij de winnares bleek,” zo vertelt hij. De prijs gaat hij in overleg met Corina en Paddy uitzoeken, ze kunnen dat goed gebruiken voor hun nieuwe woning. “Ik heb deze maand veel mensen in mijn zaak gehad die even binnen wilden kijken om te zien wat de prijs nou precies inhield. Maar dat mag de winnaar van mij helemaal zelf bepalen, ik weet natuurlijk niet wat iemand het beste kan gebruiken. En ik heb ook in deze maand weer de nodige FlipPassen uitgegeven. Ik registreer ze ook altijd gelijk voor de klanten, dan hoeven ze daar zelf niet meer aan te denken. Dat vind ik gewoon een klein beetje extra service die ik hier prima kan verlenen.” Op de vraag of hij veel reacties heeft gekregen op de publiciteit, schiet hij in een bulderende lach. “Ja, mensen vroegen me wat er nou toch voor enorme vlek in de krant stond.” Refererend naar zijn foto bij de aankondiging, hij vindt het gelukkig een mooie grap.

Zijn actie voor de FlipPas-houders die naast de prijs grepen, vindt ook al gretig aftrek. Een lente-herfstdekbed met 30% korting en dubbele punten is dan ook een aantrekkelijke actie. De hele maand februari kunnen mensen daarvan profiteren. “Ik heb er op dit moment zelfs al een stuk of twaalf verkocht met deze actie!” Als onderdeel van de geweldige maandprijs kregen Corina en Paddy ook een prachtige bos bloemen, in FlipPas-kleuren, gesponsord door fairtrade-bloemist Meeuwsen bloemen.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden. Erg handig als je geen kleingeld bij je hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 1 februari 2017

Met een nieuwe fiets het voorjaar in!

FliPas-prijzenpartner van februari is Giant Store Arvel fietsen

In twee prachtige zaken, één in Buren en één in Tiel, is het aanbod van Giant Store Arvel fietsen in de volledige breedte te zien. Eigenaar Arjen van Veldhoven vertelt enthousiast over zijn zaken, waar zowel nieuwe als gebruikte fietsen worden verkocht, en over de FlipPas-actie. In de maand februari is hij FlipPas-prijzenpartner met als prijs een prachtige Giant TripleX2.

“We hebben met verschillende fietsmerken gewerkt,” zo vertelt Van Veldhoven desgevraagd, “maar met Giant hebben we een leverancier gevonden die bij ons past. Als je als dealer service wilt leveren, dan heb je een fabrikant nodig die dat ondersteunt en die stabiliteit biedt. En dat vinden we bij Giant. Je kunt ook bij ons online je fiets bestellen, hoor. Maar die fiets komt altijd langs onze werkplaats. Je kunt hem dan bij ons afhalen, of we bezorgen hem thuis, maar hij heeft altijd een monteur gezien en wordt rijklaar thuisgebracht. Geen bouwpakketten waar je zelf maar van moet zien of je het voor elkaar krijgt. Als je een nieuwe fiets koopt – of dat nu een hele dure is of niet, dat maakt niet uit – dan is dat voor iedereen toch een investering. En dan wil je ook dat die goed wordt afgeleverd, daar besteden wij tijd en aandacht aan. Daarvoor hebben wij goede geschoolde vakmensen in dienst.”

Van Veldhoven legt uit waarom hij met de FlipPas is gaan meedoen. “Met de FlipPas willen wij erkenning geven aan onze klanten. Je laat daarmee toch zien dat je een stapje meer wilt doen om je klant te belonen en soms is het net een zetje waardoor iemand in jouw winkel komt kijken in plaats van bij een ander, of op internet. En als ze eenmaal binnen zijn en zien wat je biedt, dan kun je ze ook nog belonen als ze bij jou kopen.” Het kopen van een fiets levert natuurlijk flink wat punten op. Ziet hij ook al mensen die betalen met de FlipPas? “Nee, dat zie ik eigenlijk nog weinig, maar ik hoor van andere ondernemers dat dat nu een beetje begint te lopen, dus heb ik voor volgende maand ook een extra actie om dat te stimuleren. Voor de maand februari zijn wij dus de prijzenpartner en geven we een Giant TripleX2-fiets als prijs. Een prachtige fiets van 649 euro die de winnaar in zijn of haar eigen kleur mag kiezen. En de maand daarna kan iedere FlipPas-houder die met zijn punten bij ons betaalt, maar liefst 25% korting op fietstassen krijgen!”

De locatie voor de uitreiking van de maandprijs is al gekozen: De prachtige locatie in het voormalige Kooijman B&O-pand aan de Stationsstraat. Een enorme winkel waar inmiddels veel klanten de weg naartoe hebben gevonden. Voor de verslaggever een mooie kans om ook die winkel eens van binnen te bekijken. Maar zo’n excuus hoef je eigenlijk niet te hebben, zegt Van Veldhoven. “Iedere koopzondag geven we in onze winkel in Tiel dubbele FlipPas-punten op de aankopen. En tijdens die zondagen zien we altijd behoorlijk wat publiek. Naast Giant voeren we nog een paar andere merken, waarmee we een compleet aanbod hebben.” En naast nieuwe fietsen verkoopt Van Veldhoven ook occasions. “Van alle merken. Onze monteurs repareren ook alle merken, we zijn echt allround fietsspecialisten.” Met prachtige acties, zien we op de website winteracties die met onderhoud te maken hebben, met banden maar ook met een elektrische fiets. “Maar liefst 800 euro korting én we geven ook nog FlipPas-punten. Eigenlijk korting op korting, waar zie je dat nou?” Zo sluit Van Veldhoven af.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan tegenwoordig ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 16 januari 2017

Het wordt een smakelijk jaar!

Prijswinnaars winnen een jaar gratis uit eten

Afgelopen maandag kregen de winnaars van de decemberprijs van de FlipPas hun prijs uitgereikt door Margriet van Heesch van Grand Café Hart van de Betuwe en Restaurant de Betuwe. Cor en Sari Teeuw zijn ongelofelijk blij met hun prijs: een jaar lang iedere maand een keer gratis uit eten.

Het kwam als een complete verrassing dat ze een prijs wonnen. Een week voor de uitreiking werden ze al gebeld met het heugelijke nieuws. “We hebben er inmiddels al een week plezier van, wát een mooie prijs!” Dat de prijs goed terecht komt, blijkt als Margriet van Heesch ook al blij verrast reageert als ze de prijswinnaars ontmoet. De heer en mevrouw Teeuw blijken regelmatige gasten te zijn.

“We vinden de FlipPas erg leuk om te hebben,” zo zegt mevrouw Teeuw. “We gaan regelmatig met een groep mensen iets drinken of eten, bij de Hema of hier op het terras. En dan tikt het vanzelf aan. Het gaat wel niet zo snel, dat sparen, maar dat is helemaal niet erg.” Margriet van Heesch reageert instemmend: “het gaat vooral om de lol en ongemerkt sparen mensen een leuk puntentotaal bij elkaar. We beginnen pas nu zo’n beetje te merken dat mensen de punten ook inwisselen bij het betalen. Eerst wilde iedereen vooral verder sparen, maar nu besteden mensen de punten ook.”

De heer en mevrouw Teeuw wonen sinds 1988 in de Betuwe, naar eigen zeggen altijd met veel plezier. Toen ze in Buren woonden, had mevrouw een cadeauwinkel, ‘De Zijdeur’, waar ook meneer na zijn VUT in ging werken. “Daar komen we nog steeds veel bekenden van tegen,” vertelt ze ons. Ze maakte ook prachtige quilts die erg gewild waren. Ze hebben prachtige verhalen en merken enthousiast op: “We spelen al ons hele leven in de staatloterij en hebben nog nooit iets gewonnen. En dan word je ineens gebeld door de FlipPas! Geweldig leuk!”

Als we een foto maken merkt de heer Teeuw op: “We worden nog beroemd in Tiel. We komen deze week ook al op TV Gelderland, in het programma Gelderse Koppen van Harm Edens.” De prachtige bos bloemen die werd overhandigd, is ter beschikking gesteld door Meeuwsen Bloemen die sinds kort de FlipPas op dat gebied sponsort.

Voor iedereen die naast de prijs heeft gegrepen: in de maand januari kan je op vertoon van je FlipPas – of de app natuurlijk, nog beter – genieten van winterse soepen: erwten-  & Goulashsoep voor 350 punten. En bij de koopavondschotel krijg je dubbele punten.

 De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan tegenwoordig ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 16 januari 2017

Wegdromen met de FlipPas maandprijs

De prijzenpartner voor de maand januari is Beddenxperts by Wimm. De FlipPas-houders maken kans op een bedtextielpakket ter waarde van maar liefst 600 euro. Wie de winkel binnenstapt, staat voor een verrassing, want in de winkel bevinden zich eigenlijk twee winkels: een beddenspeciaalzaak en een muziekwinkel.
Wim Verbeek van Beddenxperts by Wimm is erg te spreken over de FlipPas. “Het werkt echt goed! Je kunt er ook bijna niet meer omheen, want je ziet de FlipPas overal,” zo zegt hij. Volgens hem hebben ook steeds meer mensen de FlipPas en gebruiken ze hem ook steeds vaker. “Ik moet toegeven dat ik het weleens vergeet te vragen, maar sommige mensen zijn heel fanatiek, erg mooi om te zien.” Hij gaat nu toch maar een wobbler bij zijn kassa plaatsen, om ervoor te zorgen dat het niet meer vergeten kan worden. “Ik zie nog wel wat ongeregistreerde passen, maar die registreer ik vaak gelijk even in de winkel als de mensen dat willen. Dan hoeven ze dat zelf niet te doen.” Helemaal nu hij deze maand zelf prijzenpartner is, zorgt hij er natuurlijk extra voor dat iedereen geregistreerd is, en dat hij punten geeft.

Maatwerkprijs
Verbeek heeft de prijs met zorg samengesteld. “Ik ga hem ook uitstallen voor in de etalage, zodat iedereen het goed kan zien. Het pakket is echt maatwerk, afgestemd op de wens van de winnaar, want iedereen heeft natuurlijk een andere maat bed en een eigen smaak. Maar in ieder geval zit er een donzen dekbed in, dat zorgt voor een gezonde manier van slapen en is antiallergisch. Daarnaast een set kussens voor een goede ondersteuning van het hoofd, waardoor je beter slaapt. Daarbij zitten nog goede kwaliteit jersey hoeslakens, die goed om het matras blijven zitten, en een molton matrasbeschermer. En als sluitstuk, maar wel het meest in het oog springend, doen we er nog een plaid of een dekbedhoes bij, afhankelijk van de wensen.”

Voor wie niet wint
Zoals iedere maand is de prijzenpartner gevraagd om nog een speciale actie te bedenken voor de mensen die naast de hoofdprijs hebben gegrepen. Ook daar heeft Verbeek een prachtige actie voor! “Dat is de actie die in de maand februari geldt. Dan gaan we weer langzaam naar het voorjaar toe, dus mijn actie is dan een lente/herfstdekbed met 30% korting en dubbele punten.”

Tielse pas
Uit zijn mooie acties blijkt al hoezeer hij de FlipPas waardeert. “Het is echt een Tielse pas, hij hoort ook echt bij Tiel,” gaat hij door. “De grootste klap is gemaakt met het kunnen betalen bij de parkeerautomaten. Je kunt er nu als winkelier voor kiezen om het parkeergeld te vergoeden in de vorm van FlipPas-punten, waardoor het parkeergeld met de FlipPas betaald kan worden. En soms helpen de punten ook om iemand nét even te laten kiezen. Want sommige spaarders maken er bijna een sport van. Sowieso zijn wij als Nederlanders natuurlijk gék op sparen, en mijn klanten worden er echt blij van. Ik heb inmiddels ook mijn eerste betaling met FlipPas-punten al gehad. Mensen hebben toch al wat bij elkaar gespaard en dat merk je.”

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan tegenwoordig ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 3 januari 2017

In 2017 veertien koopzondagen in Tiel

In de binnenstad van Tiel is het ook dit jaar weer elke eerste zondag van de maand een koopzondag. Door te kiezen voor de eerste zondag van de maand schept dit duidelijkheid voor de consument.  Uitzondering op deze regel is Nieuwjaarsdag (1 januari) en Eerste Pinksterdag (4 juni). Naast de 10 koopzondagen op de eerste van de maand, zijn er nog vier extra koopzondagen: 28 mei, 17 september, 17 en 24 december. Hierdoor komt het totaal in 2017 op  veertien.

Hieronder een overzicht van de koopzondagen in 2017:

5 februari: Koopzondag van de maand
5 maart: Trouwroute
2 april: Tiel Pakt Uit
7 mei: Koopzondag van de maand
28 mei: Koopzondag van de maand
2 juli: Tiel Toont (kunst & cultuur)
6 augustus: Koopzondag van de maand
3 september: Mode Event
17 september: Fruitcorso
1 oktober: Tiel Pakt Uit
5 november: Jazzy Tiel
3 december: Sint inkopen
17 december: Dickens Festijn
24 december: Kerst inkopen

Tiel  manifesteert zich met deze koopzondagen als ‘winkelstad in de regio’. Koopzondag in Tiel is altijd gezellig winkelen. Omdat vrijwel iedere koopzondag in het centrum van Tiel een thema meekrijgt, kenmerken de koopzondagen zich als bijzonder aantrekkelijk en gastvrij.  Er is altijd wel wat te doen in de Tielse binnenstad en met het FlipPas-sparen in het extra voordelig winkelen in Tiel.

Op alle koopzondagen is het gratis parkeren in de binnenstad (m.u.v. plaatsen vergunninghouders).

De eerste koopzondag in het nieuwe jaar is zondag 5 februari.

Kijk voor meer informatie op de website van http://www.winkelenintiel.nl/koopzondagen/

www.facebook.com/winkelenintiel en www.twitter.com/winkelenintiel


Geplaatst op: 27 december 2016

Vuurwerkafval levert geld op in Tiel

Weken na de jaarwisseling nog vuurwerkafval op straat? Het ziet er niet uit en is gevaarlijk als er niet ontploft vuurwerk bij zit. Help mee om de resten van vuurwerk op te ruimen. Opruimen wordt beloond met punten op de FlipPas!

Iedereen kan per ingeleverde volle zak € 1,50 (150 punten) op de FlipPas verdienen. De zakken met vuurwerkafval kunnen woensdagmiddag 4 januari van 13.00 uur tot 16.00 uur worden ingeleverd op de parkeerplaats bij het zwembad, Laan van Westroijen 99. Voor de inzamelaars die nog geen FlipPas hebben, ligt een gratis FlipPas klaar.

Speciale vuurwerkzakken
Het vuurwerk mag alleen in speciale vuurwerkzakken worden ingeleverd. Deze zakken zijn  gratis af te halen bij de verkooppunten van vuurwerk op 29, 30 en 31 december: Dutch Fireworks (Vijverlaan), Meindertsma (Zoelensestraat), Tomcat (Weerstraat) en Tuinwereld (Zoelensestraat). De zakken zijn daarnaast ook af te halen op het stadhuis aan de Achterweg op 29 en 30 december.

Samen tegen vuurwerkafval
De gemeente veegt zo snel mogelijk na de jaarwisseling de binnenstad en de winkelcentra, zodat deze plaatsen weer toonbaar worden. Daarnaast roept de gemeente inwoners op zelf het afgestoken vuurwerk zo snel mogelijk op te ruimen.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles´, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan tegenwoordig ook het parkeergeld in de binnenstad betaald worden.

Voor meer informatie:

Website: www.detielenaar.nl

FlipPas
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 27 december 2016

Presentatie profielwerkstuk FlipPas

Op dinsdag 20 december presenteerden Tessa Janssen en Emelie Smits op RSG Lingecollege hun profielwerkstuk over één jaar FlipPas. Hoe werkt de pas in de praktijk, wat zijn de voordelen, zijn er verbeteringen mogelijk. Allemaal onderwerpen die tijdens hun presentatie de revue passeerden.

Een mooi werkstuk, vonden zowel de docenten als de FlipPas-werkgroepleden.

Met een mooie presentatie en een heuse film namen beide studentes hun toehoorders mee door het verloop van hun project. Daarin hebben ze met veel mensen gesproken, enquêtes uitgezet onder FlipPas-gebruikers en interviews afgenomen bij deelnemers. Want een jaar na de invoering van dit consumenten-beloningssysteem wilden ze graag weten hoe de vlag erbij staat.

Frisse blik

Op het bureau ligt een lijvig rapport, zonder bijlages al 46 pagina’s dik. Ze vergeleken daarin de FlipPas met andere voordeelsystemen en bekeken de populariteit en het gebruiksgemak. Voor de werkgroep waren natuurlijk met name de verbeterpunten een onderdeel waar ze met spanning naar uitkeken. Zoals de vertegenwoordiger van de werkgroep het verwoordde: “Binnen iedere werkgroep heb je op een gegeven moment een frisse blik nodig. Die frisse blik hebben Tessa en Emelie geboden en er zitten hele leuke ideeën bij. Met name ideeën hoe we de zichtbaarheid van de deelnemers kunnen vergroten. Een belangrijk punt van verbetering dat ook duidelijk uit dit rapport komt, blijft dat de deelnemers méér om de pas moeten vragen.”

Rapport

Ook bij de docenten en andere toehoorders lieten de studenten een goede indruk achter. Het project is zorgvuldig opgesteld en uitvoerig gedocumenteerd. Er is heel veel informatie vergaard op allerlei verschillende manieren en van verschillende bronnen. Bovendien zijn de enquêtes en interviews van belang voor de opdrachtgever. Die ziet vermoedens nu gestaafd met harde cijfers.
We citeren uit de conclusie van het rapport van de studenten: “De stad Tiel zou erg blij moeten zijn met de opkomst van de FlipPas (…).” En “De FlipPas moet je vergelijken met en startend bedrijf. Een startend bedrijf zal niet gelijk vlekkeloos verlopen en er zullen dingen moeten veranderen om het een beter bedrijf te laten worden. (…) Dus hieruit kan worden geconcludeerd dat de FlipPas nog een super goede pas kan worden.”

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld betaald worden in de binnenstad.

Voor meer informatie:

Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 12 december 2016

´Samen maken we het leuk´

 

Margriet van Heesch van Grand Café Hart van de Betuwe en Restaurant de Betuwe is vanaf het prille begin betrokken bij de FlipPas. En in de maand december is zij de prijzenpartner met een prijs die heel 2017 door te gebruiken is: een jaar lang gratis uit eten voor twee personen met een totale waarde van maar liefst 600 euro!

De prijzen vallen stuk voor stuk heel goed in de smaak bij het publiek en langzaamaan krijgt de FlipPas-maandprijs ook een steeds grotere bekendheid. Beide factoren, maar ook de prijs zelf, maken dat het enthousiasme van de consumenten steeds duidelijker merkbaar is. Al na drie dagen stond de teller van ‘aantal mensen bereikt’ op facebook op 16.000 mensen!

Een warm hart

“Er is eigenlijk maar één reden waarom ik meedoe aan de FlipPas, en waarom ik er van het begin af aan nauw bij betrokken ben geweest,” vertelt Margriet ons. “Ik draag de lokale middenstand een warm hart toe!” Daar behoort ze zelf natuurlijk ook bij, maar “we moeten het met zijn allen doen. Samen maken we het aantrekkelijk en gezellig om in de stad te winkelen. Ik wil graag de gasten die bij ons iets komen drinken, daarvoor belonen. Zo komen mensen bij je terug. Als we daar als ondernemers samen in optrekken, dan stimuleren we het bezoek aan de binnenstad. Ik onderschrijf het verhaal van Daan Dansen dan ook, die vertelde in een van de eerste interviews over de FlipPas dat mensen aan de ene kant heel makkelijk bij webwinkels kopen en het aan de andere kant heel erg vindt dat er leegstand is in de binnenstad. Daarom willen wij de consumenten de binnenstad in ‘lokken’. Ja, zo kun je het wel noemen eigenlijk. We maken het leuk, gezellig én we belonen ze!”

Geen pas nodig

Mensen zien soms door de bomen het bos niet meer met al die passen, maar we lazen al eerder dat de FlipPas een pas is die bij veel winkels gebruikt kan worden. “Je hoeft je pas niet eens in je portemonnee te stoppen,” legt Margriet ook altijd uit aan de spaarders. “Je kunt er bovendien met het hele gezin op één pas sparen. Je download gewoon de gratis app op je telefoon. Die kan je meerdere keren downloaden, waarmee je allemaal op één nummer spaart en je geen pas nodig hebt. Het scannen van de app gaat bovendien sneller dan het scannen van de pas, én je hebt in je telefoon een overzicht van de deelnemers en de acties.”

Maandprijs december

Margriet legt uit wat de maandprijs van de maand december precies inhoudt. “Het gaat om een maandelijkse lunch of diner voor twee personen met een waarde van 50 euro per keer. De totale waarde is dus 600 euro. Maar als mensen liever een barbecue met vrienden willen, of een verjaardagsfeestje, dan mag dat bedrag ook daaraan worden besteed.” Zo legt ze uit.

Ze vertelt dat er ook in het Grand Café Hart van de Betuwe, middenin de stad, steeds vaker feestjes worden gehouden. “Maar de mensen kunnen in ieder geval van onze wisselende menukaart waarop ook heerlijke seizoensgerechten staan, steeds iets verrassends proberen.” Veelzijdige horecalocaties zijn het zeker, de twee locaties van de familie van Heesch. Van zakelijk tot familiefeestjes, van ABBA tot allerlei soorten thema-avonden, ze verzorgen met regelmaat grote publiekstrekkende evenementen. Margriet heeft nog wel een scoop voor ons: “Vroeger organiseerden we onze bekende Scandinavische avonden, die zijn een poosje weg geweest, maar ze komen – op veler verzoek – weer terug!”

Kerstdagen

Tijdens de kerstdagen worden er in Restaurant de Betuwe traditioneel de hele dag door van feestelijke arrangementen georganiseerd die ook voor de kinderen leuk zijn. Zij worden tijdens de brunch zelf kleine kokjes en mogen onder andere een koksmuts versieren. Maar ook a la carte is mogelijk tijdens de feestdagen. “We merken goed dat de mensen weer makkelijker uit eten gaan en er is dan ook al heel veel belangstelling voor de feestdagen. En behalve het eten hebben we ook mooie dinerbonnen voor ónder de boom,’ vertelt Margriet. “Tijdens de feestdagen houden we voor de FlipPas-houders speciale puntenacties en krijgen mensen extra punten.”

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld betaald worden in de binnenstad.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 5 december 2016

´Ik win nooit iets..! ´

FlipPas oud-en-nieuwarrangement Hotel van der Valk uitgereikt

Tet Bannink kan het nog steeds niet geloven. “Niet normaal gewoon, ik win nooit iets! Het besef moet echt nog even indalen!” Ze heeft zojuist haar prijs in ontvangst genomen op de zestiende etage van de imposante toren van Hotel van der Valk Tiel. De SIXX Skybar is het paradepaardje van het hotel, horen we van Florence van Neerbos, die de prijs uitreikt.

Florence: “We hebben veel leuke reacties gehad op deze actie. Die hebben we zelf bedacht omdat we het een echte prijs vinden die iedereen leuk zal kunnen vinden om te winnen. Het uitzicht hier is normaal al supermooi, maar ’s avonds, en dan met vuurwerk, is het echt geweldig.”

De gasten ontdekken dat ook steeds meer, dat zien we met eigen ogen, op deze vrijdagmiddag, maar we horen het ook van Florence. “Het wordt ieder weekend drukker en we hebben hier ook regelmatig feesten. Zoals nu, een bruiloft in de zaal hiernaast. Maar ook met Kerstmis, dan is er een ‘Yeah it’s Christmas’ kerstdiner. Ook een heel mooi en sfeervol feest.”

Dat de prijs goed terecht komt, dat straalt van de winnares af. Wie ze meeneemt? “Mijn tweelingzus! Ik heb vijf kinderen, dus als ik een van hen meeneem, stel ik er vier teleur! Bovendien hebben die allemaal hun eigen gezin en met mijn zus heb ik het heel gezellig.” Er hangt een ontspannen sfeer en tegelijk een luxe ambiance in de skybar. De Ophemertse winnares reageert verrast “Het is echt heel mooi geworden, het is heel leuk om hier te zijn.” Ze gaat er in ieder geval een schitterend feest tegemoet.

En als klap op de vuurpijl is voor de FlipPas-houders die naast deze spetterende prijs grepen in de maand december het tweede drankje (binnenlands gedestilleerd) gratis in de SIXX Skybar. Zodat je toch van de sfeer kunt genieten! Florence laat weten dat er nog plaatsen voor het feest, maar ook voor het kerstdiner beschikbaar zijn. We denken wel dat je niet te lang moet wachten, want dat kan vast niet lang meer duren!

Tegelijkertijd wordt de volgende geweldig FlipPas-maandprijs bekend gemaakt: Een jaar lang één keer per maand lunchen of dineren voor twee personen bij Grand Café Hart van de Betuwe of Restaurant de Betuwe. Op de website lees je de voorwaarden. www.flippas.nl.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld betaald worden in de binnenstad.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 28 november 2016

Winnaar deelnemers Enquête FlipPas bekend

Uit de vele inzenders van de enquête over de FlipPas werd vandaag, koopzondag 27 november, een aantal winnaars geselecteerd.
Zij wonnen een tegoed van 1.000 punten.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Vergelijkbaar met de ‘Air miles, maar dan specifiek voor Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. De FlipPas stimuleert de locale economie en draagt bij aan het behoud van het winkelbestand in Tiel. Met de FlipPas kan ook het parkeergeld betaald worden in de binnenstad.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 14 november 2016

Met je FlipPas naar grote hoogte – Bijzondere novemberprijs Hotel Van Der Valk

De FlipPas-maandprijs van november is een geweldig oud-en-nieuwarrangement van Hotel Van Der Valk. Een diner, feest, overnachting en ontbijt met het prachtigste uitzicht op het vuurwerk dat Tiel te bieden heeft: de bovenste verdieping van de nieuwe toren van het Van Der Valk-complex. Begin november kreeg een blije winnares een prachtige Buddha to Buddha-armband uitgereikt bij juwelier The Young 1. De prijs van de maand november krijgt minstens zulke enthousiaste reacties op social media. Annabel van der Valk: “De FlipPas is een superleuk initiatief, waar wij graag iets moois voor doen. Het is heel mooi dat mensen die in Tiel winkelen, beloond worden met punten die ze ook weer in Tiel kunnen besteden. Ik vind het goed om te zien hoe de FlipPas wordt omarmd en welke mooie winkels eraan deelnemen.”

In de SIXX-bar, op 53 meter hoogte – de hoogste etage van het Hotel Van Der Valk – vertelt Annabel van der Valk over de prachtige actie, en de mooie ruimte waarin we ons bevinden. “We hebben er een jaar over gedaan om te komen tot wat het nu is. We hebben een jonge enthousiaste architect in de arm genomen om ons een handje te helpen. Maar het resultaat is er dan ook naar, ik ben er erg trots op. Ook om te zien hoe de gasten reageren. Het uitzicht heeft een bijzonder effect op de mensen uit Tiel. Zonder uitzondering, ook de mensen die dat anders niet zullen zeggen, zie je dat er iets magisch met ze gebeurt als ze vanaf deze hoogte het uitzicht over hun stad bekijken. Helemaal als je ook nog een zonnetje op de daken ziet schijnen. Stuk voor stuk zijn ze enorm trots.”
In de SIXX-bar komen gasten om te loungen en ontspannen te genieten van ‘drinks & bites’, zoals Annabel van der Valk het noemt. De ruimte heeft een luxe sfeervolle inrichting waar je geniet van een bijzondere atmosfeer én een bijzonder uitzicht. Er zijn voorzichtige plannen om ook het dak van de toren te benutten voor de gasten, maar daar kan ze in dit stadium nog niet veel over vertellen.

Over de FlipPas-prijzenactie vertelt Annabel dat vooral het vuurwerk vanaf deze hoogte een onvergetelijke indruk maakt. Tijdens de bouwfase was ze met oud-en-nieuw al eens op deze hoogte en heeft ze gezien dat Tiel een prachtig vuurwerk heeft dat vanaf hier optimaal te zien is. “We hebben bovendien een eigen vuurwerkshow en het vuurwerk ontploft hier op ooghoogte. Het is echt spectaculair.” Over het FlipPas-arrangement – waarvoor de winnaar 21 jaar of ouder dient te zijn: “We bieden een all-in oud-en-nieuw voor twee personen. De winnaar krijgt een zes-gangen shared dining, een feest met onder andere live-muziek, om twaalf uur champagne, een overnachting in een luxe suite én een luxe ontbijt. Alles inclusief hapjes en drankjes, het wordt een avond vol verrassingen.” Ze geniet zelf ook zichtbaar van deze prachtige aanbieding. “Na een avond vol feest hoeft de winnaar zich geen zorgen te maken over de thuisreis, maar kan de volgende dag uitgerust in ons hotel wakker worden. Zoals wij zeggen: See you at SIXX!”

Iedere FlipPas-gebruiker die zijn pas heeft geregistreerd en in de maand november minimaal vier keer zijn of haar pas heeft gebruikt, én in dit geval 21 jaar of ouder is, maakt kans op dit fantastische arrangement.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Ook is het met de FlipPas mogelijk om je parkeergeld te betalen in de binnenstad. Handig als je geen kleingeld bij de hand hebt.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 7 november 2016

FlipPas-winnaar oktober bekend

Afgelopen zondag werd de maandprijs van de maand oktober uitgereikt, mede mogelijk gemaakt door juwelier The Young 1. De winnares van deze maand is Elizabeth de Leeuw uit Kerk-Avezaath.

“We kregen enorm veel reacties op onze actie als PrijzenPartner”, vertelt Nadine Lopulissa van The Young 1. “We hebben ook echt flink wat mensen een FlipPas verkocht omdat ze graag mee wilden dingen naar de prijs.” Dat horen we voordat we de prijswinnares ontvangen om haar de prachtige Buddha to Buddha armband te overhandigen die ze heeft gewonnen. Waarmee? Met niets meer en niets minder dan haar FlipPas gebruiken. Dat deed ze altijd al, zonder dat ze er erg in had dat ze daar nu iets mee kon winnen, zo vertelt ze ons.

Tijdens de PrijzenPartner-actiemaanden maakt iedere FlipPashouder – die de pas heeft geregistreerd – kans op de geweldige maandprijs als hij of zij minimaal vier keer de pas gebruikt. En dat doe je al snel. Elizabeth de Leeuw, winnares van deze maand, tankt ermee, gebruikt hem bij de bakker, als ze koffie gaat drinken, bij Secunda, als ze kleding koopt en zo nog wel wat meer. Dat ze daardoor nu ineens kans maakte op zo’n mooie prijs, dat heeft haar volledig verrast. “Ik vind de FlipPas echt superhandig, helemaal nu je er ook mee kunt betalen bij de parkeerautomaten. Je hebt vaak geen kleingeld bij je, en nu hoeft dat ook niet meer. Ik heb ongemerkt al flink wat punten bij elkaar gespaard,” zo vertelt Elizabeth.

Simone de Boer van Jazzy Tiel liet de act Heavy Hoempa een vrolijke noot verzorgen na het overhandigen van de prijs. “Echt een hele leuke actie voor Tiel,” zo zegt zij over de FlipPas.

Ook in de maand november is er weer een prachtige prijs te winnen: oud-en-nieuw vieren met een heerlijk diner, een Champagne Skyball – all-in, slapen in een geweldige suite en een luxe ontbijt. Verzorgd tot in de puntjes vier je oud-en-nieuw op een geweldig feest bovenin de toren van Hotel van der Valk in de SIXX Skybar (21+).

Wat je moet doen? Zorgen dat je een FlipPas hebt – te koop bij de deelnemende winkeliers, zorgen dat je FlipPas geregistreerd is, zorgen dat je je FlipPas minimaal vier keer gebruikt in de maand november, en je maakt kans op deze prijs die mede mogelijk wordt gemaakt door Hotel van der Valk. Meer informatie en deelnemers vind je op www.flippas.nl.


Geplaatst op: 31 oktober 2016

FlipPas brug tussen betaaldparkeren en winkeliers

Parkeerautomaten klaar voor FlipPas

Het is uniek in Nederland. Winkelen in de binnenstad, punten sparen bij je aankopen en mét die punten betalen bij de parkeerautomaten. Sinds begin september is dit mogelijk in Tiel.

Inmiddels zijn alle parkeerautomaten in de Tielse binnenstad hierop aangepast. Kon eerst alleen het vooraf betalen met de FlipPas plaatsvinden, nu kan dit ook bij het achteraf betaald parkeren.

Om dit heugelijke feit te vieren is vandaag, vrijdag 28 oktober 2016, een samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen ondernemersvereniging Hart van Tiel en de gemeente Tiel.

Tiel is de eerste gemeente in ons land waarbij de partijen op een dergelijke manier de handen ineen hebben geslagen. Dat is mede mogelijk door het feit dat alle openbare parkeerplaatsen in Tiel in gemeentelijk beheer zijn. Behalve de gemeente hebben ook Stadspromotie Tiel, de FlipPas BV, de ondernemersvereniging Hart van Tiel samengewerkt om dit te realiseren.

Met de feestmaanden voor de deur is dit een prachtig moment. René van IJzendoorn, voorzitter van Hart van Tiel: ‘Je wilt nu eenmaal als winkelier graag iets terugdoen als een klant bij jou in de winkel iets koopt. De landelijke ketens hebben daarvoor vaak een eigen, landelijke klantenpas en Tiel heeft nu dus de FlipPas. Met zo’n 60 aangesloten bedrijven is er aardig wat bij elkaar te sparen. Dus parkeren in Tiel kan voor de slimme consument voortaan gewoon gratis zijn.’

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 60 deelnemende bedrijven in Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers (herkenbaar aan de grote ronde sticker bij de voordeur). Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. En nu dus ook om het parkeergeld mee te betalen. Voor meer informatie over dit spaarsysteem, kijk op www.flippas.nl


Geplaatst op: 10 oktober 2016

FlipPas-sparen – In oktober: Een Buddha to Buddha armband

 

De eerste prijs is uitgereikt, tijd om bekend te maken wat de tweede FlipPas-prijs van dit najaar wordt: Met medewerking van juwelier The Young 1 wordt in de maand oktober een prachtige Buddha to Buddha armband verloot onder de actieve FlipPas-spaarders.

We gaan in de winkel kijken om te zien – én horen – hoe de FlipPas leeft bij The Young 1. “We vinden het heel leuk dat de FlipPas er is in Tiel. We doen er graag aan mee, want we vinden het echt een boost voor de consumenten en een mooie beloning voor onze vaste klanten”, zo vertelt Menoka Eggink, verkoopmedewerkster van The Young 1. “Daarom vragen we ook al onze klanten bij het afrekenen iedere keer of ze een FlipPas hebben. We horen dan nog weleens dat dat niet overal gebeurt. En die mensen die de FlipPas nog niet kennen, worden vaak enthousiast als we het uitleggen. We verkopen dan ook regelmatig een FlipPas.”

Dat er steeds meer winkels zijn die een klantenpas hebben, wordt nog weleens als gedoe ervaren. Met de FlipPas kun je in maar liefst 70 winkels terecht en je kunt ook de app gebruiken. Dan hoef je de pas niet eens bij je te hebben. Eigenlijk dus gewoon heel veel gebruiksgemak. Bij The Young 1 raden ze hun klanten ook altijd aan om de app te gebruiken.

Nadine Lopulissa, bedrijfsleidster, vertelt over de prijs voor de maand oktober. “Het gaat om een prachtige Buddha to Buddha Ellen medium, met een winkelwaarde van 520 euro. Een mooie armband die zowel door mannen als door vrouwen gedragen kan worden.” Het blijkt sowieso een mooie periode om bij The Young 1 binnen te lopen, zo horen we. “We krijgen in het najaar altijd veel vertegenwoordigers over de vloer, die ons de nieuwste trends en coole sieraden laten zien. Ze zien die graag in onze winkel, omdat dat aansluit bij ons publiek en onze uitstraling.” De merken waar het om gaat zijn onder meer Michael Kors, Pandora, Diesel, Rebel & Rose, Ti Sento, Fossil en G-Shock.

Wat je moet doen om kans te maken op deze prachtige prijs, is in de maand oktober minimaal vier keer je FlipPas gebruiken. En je pas registreren natuurlijk. Als je je pas wel hebt gebruikt, maar niet hebt geregistreerd, weten we niet wie je bent. Dat zou toch zonde zijn!

Mocht je nou naast deze mooie prijs grijpen, dan heeft The Young 1 na deze spaarmaand voor iedereen met een FlipPas nog een mooie actie: de hele maand november krijg je bij aankoop van Buddha to Buddha sieraden dubbele FlipPas-punten!

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 70 deelnemende bedrijven in Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Ook is het met de FlipPas mogelijk om je parkeergeld te betalen in de binnenstad.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 3 oktober 2016

Eerste FlipPas-najaarsprijs uitgereikt

Afgelopen zondag, 2 oktober, tijdens Tiel Pakt Uit is de eerste maandprijs van de najaarsactie van FlipPas, het spaarsysteem voor en door Tiel, uitgereikt. Daan Dansen heeft twee sets draadloze Sonos PLAY:3 speakers, met een winkelwaarde van maar liefst 700 euro, overhandigd aan de vertegenwoordiger van winnaar Frederik de Jongh uit Tiel.

De winnaar bleek niet in staat om de prijs zelf in ontvangst te nemen, maar liet weten enorm gelukkig te zijn met de gewonnen prijs. “Hij vertelde dat hij nog nooit in zijn leven iets heeft gewonnen en dat hij ongelofelijk blij is met deze fantastische prijs,” zo vertelde zijn vriend Harry Schut, die in zijn plaats de prijs, bloemen en felicitaties in ontvangst nam.

“De najaarsactie kent groot succes, er is een mooie stijging te zien in het gebruik van de FlipPas,” zo liet René van IJzendoorn, voorzitter van de winkeliersvereniging Hart van Tiel weten. Dat komt niet alleen door de najaarsactie, maar ook doordat het nu mogelijk is om bij veel parkeerautomaten in Tiel te betalen met het tegoed op de FlipPas.

In de maand november kunnen de FlipPashouders kans maken op een prachtige Buddha to Buddha-armband, mede mogelijk gemaakt door juwelier The Young One.

Daan Dansen heeft de hele maand oktober bovendien een extra korting voor alle FlipPashouders op de producten van Sonos.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 70 deelnemende bedrijven in Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Ook is het met de FlipPas mogelijk om je parkeergeld te betalen in de binnenstad. Voor meer informatie over dit unieke spaarsysteem.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 5 september 2016

Samen voor Tiel: FlipPas helpt Tiel levendig houden

Dit najaar wordt er weer een grote campagne gehouden om de FlipPas, het spaarsysteem waar maar liefst 70 Tielse bedrijven aan meedoen, onder de aandacht te brengen. Het blijkt dat er nog altijd mensen zijn die niet van het bestaan weten, én wat je met de FlipPas kunt doen. Behalve sparen en besteden bij de winkeliers kun je er vanaf 1 september ook mee betalen bij alle parkeerautomaten in Tiel. Tijd voor een grote actiecampagne dus, en onderdeel van die campagne is een prijzenactie met elke maand een andere prachtige prijs. Iedere maand is één winkelier prijzenpartner. Die prijzenpartner presenteert een prijs die aan het eind van die maand wordt verloot onder de actieve FlipPasgebruikers. Bovendien geldt er voor die prijs daarna nog een maand een speciale actie in de winkel.

Daan Dansen bijt het spits af, in de maand september dingen de deelnemers mee naar een set van twee Sonos PLAY:3 draadloze speakers, met een winkelwaarde van maar liefst € 700. Volgens Daan Dansen ‘de leukste en makkelijkste manier om van muziek te genieten’. Dat Daan Dansen een enthousiast FlipPas-deelnemer is, dat is de meeste mensen wel bekend. Hij legt ons graag uit waarom. ‘Ik heb vorig jaar bij de start van de FlipPas al verteld waarom ik een voorstander ben van de FlipPas. We willen het met zijn allen leuk hebben in Tiel. We kunnen tegenwoordig overal onze spullen kopen, en ook online is alles te koop. Maar als je in je eigen omgeving winkelt en uit gaat, dan zorg je ervoor dat het winkelaanbod en de horeca in je eigen omgeving levendig blijft. De FlipPas draagt daaraan bij. Veel mensen begrijpen nog niet zo goed wat ze allemaal kunnen met de FlipPas en hoeveel punten ze bijvoorbeeld gespaard hebben. Dus wat dat betreft is het heel goed dat er nu weer extra aandacht komt.’

Vorig jaar spraken we Daan Dansen ook bij de start van de FlipPas. Hij vertelde toen al dat de eigen omgeving het moet hebben van de lokale ondernemers. Dat Bol.com geen reclameborden bij de voetbalvelden heeft en Zalando niet de shirtjes van de F-jes sponsort. Om maar een paar voorbeelden te noemen. En eerlijk is eerlijk, het klinkt misschien wel leuk als je bij Bol een tientje minder betaalt voor een artikel, maar als er iets mee is wordt het al een stuk lastiger. En de binnenstad wordt nu eenmaal een levendiger en gezelliger als er meer mensen in hun eigen binnenstad hun inkopen doen. Dat is ook nog eens goed tegen de leegstand.

Een ander onderdeel waar ook Daan Dansen heel enthousiast over is, is dat er nu ook bij de parkeerautomaten betaald kan worden met FlipPaspunten. ‘Waar krijg je nou korting op parkeren in Nederland? Precies, in Tiel, met de FlipPas. Dat is natuurlijk hartstikke uniek. Wij hebben hier in de winkel al heel wat mensen blij gemaakt met FlipPaspunten. En het is goed om te merken dat er steeds meer mensen enthousiast worden. Dat ze langzaamaan gaan zien dat die punten gewoon een geldelijke waarde vertegenwoordigen. Nog niet veel mensen gebruiken de FlipPas-app, terwijl je daarmee wel gelijk kunt zien hoeveel je gespaard hebt en je de pas niet in je portemonnee hoeft te hebben. Want mensen reageren nog weleens: Nee, ik hoef niet nóg een pas, ik heb er al zoveel. Maar met deze pas, en dus ook met de app, kan je wel in één klap bij 70 winkels terecht! Van tanken tot bloemen, en van brood tot een televisie. Dat is best wel bijzonder!’

Wie kans wil maken op de geweldige speakerset die Daan Dansen op 2 oktober uitreikt, dient er in ieder geval voor te zorgen dat zijn of haar pas geregistreerd is. Zonder die registratie kan de winnaar niet gevonden worden en dat zou zonde zijn. Verder is het een kwestie van je FlipPas gebruiken. Wie in de maand september minimaal vier keer de FlipPas heeft gebruikt, maakt al kans op de maandprijs. Daan Dansen geeft daarna bovendien in de hele maand oktober dubbele punten bij de aanschaf van Sonos producten.  Zo wordt winkelen in Tiel wel heel aantrekkelijk.

Voor meer informatie:
Website: www.flippas.nl
Facebook: facebook.com/flippastiel
Twitter: twitter.com/flippastiel


Geplaatst op: 5 september 2016

Uniek in Nederland: parkeren met gespaarde punten

Het is uniek in Nederland. Winkelen in de binnenstad, punten sparen bij je aankopen en mét die punten betalen bij de parkeerautomaten. Als eerste zijn nu alle parkeerautomaten voor vooraf betalen aangepast en in een tweede stadium worden ook de automaten voor achteraf betalen voorzien van aangepaste software. Bij alle parkeerautomaten in Tiel voor vooraf betalen, kan vanaf nu betaald worden met het puntentegoed op de FlipPas.

Gert-Jan van Ingen, binnenstadmanager van Tiel, is nauw betrokken bij het project. ‘De FlipPas is in november vorig jaar ingevoerd en het was onze vurige wens dat het winkelend publiek mét deze pas ook kan betalen bij de parkeermeters. Zo geven de winkeliers eigenlijk het parkeergeld terug aan hun klanten. Het is daarmee gelijk een stimulans voor het winkelend publiek om ook bij de deelnemende partijen hun inkopen te doen. En daarmee een middel in het behoud van de winkels in onze binnenstad. Eigenlijk dus een win-win situatie’.

De gemeente heeft ons daar vanaf het begin in gesteund en ook Stadspromotie Tiel was een grote voorstander.’ Ook ondernemersvereniging Hart van Tiel ondersteunt dit initiatief. René van IJzendoorn van Hart van Tiel: ‘Je wilt nu eenmaal als winkelier graag iets terugdoen als een consument bij jou in de winkel iets koopt. De landelijke ketens hebben daarvoor vaak een landelijke klantenpas en Tiel heeft nu dus de FlipPas. Met zo’n 70 aangesloten bedrijven is er aardig wat bij elkaar te sparen. Dus parkeren in Tiel kan voor de slimme consument voortaan gewoon gratis zijn.’

Tiel is de eerste gemeente in ons land waarbij de partijen op een dergelijke manier de handen ineen hebben geslagen. Dat is mede mogelijk door het feit dat alle openbare parkeerplaatsen in Tiel in gemeentelijk beheer zijn. Behalve de gemeente hebben ook Stadspromotie Tiel, de FlipPas BV en de ondernemersvereniging Hart van Tiel samengewerkt om dit te realiseren. Inmiddels heeft de leverancier Taxameter alle parkeerautomaten in Tiel waar je een parkeerkaartje kunt kopen, voorzien van de juiste software. Dit in nauwe samenwerking met de Loyaltygroup, leverancier van het spaarsysteem. Binnenkort komt er een korte instructievideo om te laten zien aan de consument hoe het betalen in zijn werk gaat.

De FlipPas is een loyaliteitssysteem met 70 deelnemende bedrijven in Tiel. Met de FlipPas kunnen consumenten punten sparen bij de deelnemers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Voor meer informatie over dit spaarsysteem, kijk op www.flippas.nl.


Geplaatst op: 29 augustus 2016

Nieuw in Tiel: City Cheques

Ruim 25 winkels en restaurants in de stad Tiel doen mee aan de City Cheque. Een nieuw initiatief om winkelen in Tiel nog aantrekkelijker te maken. De cheque geeft korting op bestedingen bij de aangesloten ondernemers.

De City Cheque is geen waardecheque zoals bij voorbeeld de VVV-bon, maar geeft korting bij de aankoop van een artikel. Ook zijn er winkels die bij de aankoop van een product op vertoon van de cheque een cadeautje geven. De aanbiedingen hebben een looptijd van een jaar.

In het chequeboekje zit een waardebon om heel voordelig in het bezit te komen van een Flippas. Indien je een FlipPas voor het eerst aanschaft, krijg je meteen de eerste 50 FlipPas-punten gratis bijgeschreven. De FlipPas is verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers (op de achterzijde van de cheques staat dit aangegeven met een rode, ronde button ‘Deelnemer FlipPas’).

Handig voor de consument is dat er een overzicht is opgenomen van de evenementen en de koopzondagen in Tiel. Ook is er een actuele plattegrond opgenomen van de grote parkeerplaatsen rondom de binnenstad.

De City Cheque is bedoeld om de lokale ondernemer te ondersteunen bij zijn/haar  promotionele activiteiten. De City Cheques zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkels en restaurant vanaf vandaag (zaterdag 27 augustus).

Deelnemers City Cheques Tiel:

 1. Flippas
 2. Jamin
 3. BeddenXperts
 4. Lunchroom bij Jacques
 5. Duncan & Brown
 6. Bakker Bart
 7. Secunda
 8. Team kappers
 9. De Bovenste plank
 10. Boekhandel Arentsen
 11. Sun2 Fun
 12. Gemeente Tiel
 13. De zaak van de Stad
 14. Carwellness Tiel
 15. Hema Tiel
 16. Schoonheidssalon Mikado
 17. Wuite Vrijetijdsmode
 18. Ballooning Betuwe
 19. Hart van Tiel
 20. Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 21. Streekmuseum Flipje
 22. Specsavers
 23. Juffrouw Tok
 24. Bakkerij van Ooijen
 25. Restaurant Lotus
 26. Mundo fotografie
 27. De Boekenlegger

Voor meer informatie kijk op de website van ‘City Cheques’. http://www.citycheques.nl/


Geplaatst op: 15 augustus 2016

Modellen gezocht!

Op zondag 4 september is het Mode Event!
Dit jaar pakken we groot uit: er is een grote modeshow op de groenmarkt met muziek door Betuwe Events, DJ Matthew.

We zoeken modellen 35+ jaar m/v.
Mannen zoeken we 20-50 jaar.
Ben jij/ ken jij iemand die mee wilt lopen?

Laat het ons weten: https://www.facebook.com/events/


Geplaatst op: 19 juli 2016

Q-Billiards nieuwe deelnemer

Vanaf deze maand is Q-Billiards, het gezellige en sfeervolle poolcentrum midden in de binnenstad van Tiel, aangesloten bij de FlipPas. Bedrijfsleider Sarie van Someren is enthousiast over het spaarsysteem en heeft al diverse acties in gedachten.

Voor meer informatie: www.qbilliards.nl


Geplaatst op: 9 juli 2016

5000ste FlipPas uitgereikt

Op koopzondag 3 juli 2016 is de 5000ste FlipPas uitgereikt. Deze werd door Gert-Jan van Ingen, binnenstadmanager, overhandigd aan de heer Tutuarima, woonachtig in Tiel. Hij kreeg 1000 punten cadeau.


Geplaatst op: 18 mei 2016

Binnenstad Tiel krijgt steun van Rabobank West Betuwe

SubTiel staat in de steigers. Een groot aantal projecten die de binnenstad van Tiel aantrekkelijker zullen maken, krijgt steeds méér vorm en staat op punt om in uitvoering te gaan. Dit kan ondernemersvereniging Hart van Tiel niet alleen. Hiervoor heeft zij financiële steun gekregen van Rabobank West Betuwe.

Met de uitvoering van de projecten krijgt Tiel een meer eigen karakter. Een binnenstad die zich durft te onderscheiden van anderen. Waar nieuwe winkelconcepten kunnen ontstaan. En fruitbomen ooit weer zullen bloeien. Waar niet alleen beleving is op straat, maar ook in de ‘kassa’.

Een van de projecten is de FlipPas, het spaarsysteem van Tiel waarmee consumenten worden beloond voor aankopen in haar eigen stad. Rabobank West Betuwe draagt dit project een bijzonder warm hart toe. Met de financiële bijdrage kan Hart van Tiel dit spaarsysteem doorontwikkelen en de stad een economische ‘boost’ geven.

Op de hoogte blijven van het project SubTiel? Kijk op de website van ‘Winkelen in Tiel’. www.winkelenintiel.nl/subtiel


Geplaatst op: 21 maart 2016

Winkeltijden aangepast

In de ledenvergadering van 1 februari is besloten dat de winkels vanaf 1 april tot 18.00 uur open blijven. Daarmee geven wij gehoor aan de landelijke ontwikkeling van openingstijden en komen wij tegemoet aan de wensen van de consument.

Lees meer


Geplaatst op: 29 februari 2016

Zondag 6 maart koopzondag: trouwroute door de binnenstad van Tiel

Aankomende zondag is het weer koopzondag in de binnenstad van Tiel.

De winkels zijn geopend van 12.00 – 17.00 uur.

“Trouwen in de Betuwe” heeft deze dag een trouwroute uitgezet in het centrum van Tiel en zal met feestelijke activiteiten ook aanwezig zijn op de Varkensmarkt en de Groenmarkt. Er zullen bruidjes geheel in stijl over de lopers lopen, er zal geproefd kunnen worden van de bubbels en je kan je zelfs al als bruidspaar laten fotograferen.

Veel winkeliers kunnen bijdragen aan een huwelijksfeest. Deze koopzondag zullen zij dit benadrukken en u graag uitnodigen. De ondernemers van  “Trouwen in de Betuwe” hopen u te zien: één koopzondag vertoeven in het winkelhart van Tiel en uw bruiloftsfeest kan helemaal geregeld zijn!

De route te beginnen bij Trouwen in de Betuwe, die zich presenteren op de Varkensmarkt ter hoogte van Blijdesteijn mode (maatpakken-feestkleding) en Machiel Bekker (bruidsboeket en decoratie) en op de Groenmarkt voor De Blank mode (pakken op maat). Presentatie van bruidsmode, wijnen, catering, ringen, taart van bakkerij van Ooijen, Trouwambtenaar, locaties en als een echt bruidspaar op de foto!

Diverse winkels hebben zich aangemeld om hun trouw gerelateerde producten te presenteren: Voorstad: Esprit mode (feestkleding voor de bruidsmoeders met een actie in de winkel), Markt: Hart van de Betuwe (zij laten u verrassen met……?) Weerstraat: LaVita (feestkleding ontvangst met bubbles en bitterballen), Wereldwinkel Tiel (met diverse cadeau’s en vandaag een actie in de winkel) en CardShop de drukwerkwinkel (met de nieuwste collecties trouwkaarten). Waterstraat: Juwelier Lucardi (heeft een trouwringen actie in de winkel), Douglas by Grisel (bruids proef make-up) Hunkemöller (Lingerie). Hoogeinde: Studio Mundo Photos & Printing i.s.m Ferry Augustinus fotografie. (daar kunt u een shoot verwachten in een echte trouwsetting).

Speciaal voor de trouwroute is het Ambtmanshuis geopend. Vanaf de studio gaat u linksaf naar het Ambtmanshuis die van 13.30-16.30 uur te bezichtigen is en alle informatie verkrijgen betreft trouwen in de gemeente Tiel.

Trouwen in de Betuwe bestaat uit een groep enthousiaste ondernemers die allen hun best doen om een trouwdag tot de dag van je leven te maken. De ene ondernemer is alleen gericht op trouwerijen (een trouwambtenaar, een weddingplanner) de andere ondernemer is niet alleen met trouwerijen bezig maar kan er wel toe bijdragen jou iets bijzonders te leveren (de bloemist, de patissier, de drukkerij). Zij organiseren regelmatig Trouwbeurzen om inspiratie op te doen. Deze vinden plaats op de locaties die hier ook bij aangesloten zijn, zoals Huize Poelzicht en het wijndomein uit Erichem.

Voor meer informatie kijk op http://trouwenindebetuwe.nl/, waar alles te vinden over de samenwerkende ondernemers. Door een kijkje op deze site is de voorpret van huwelijk al begonnen!

Op koopzondag 6 maart is het gratis parkeren in de binnenstad (m.u.v. plaatsen vergunninghouders).


Geplaatst op: 20 januari 2016

10.000 FlipPas-punten uitgereikt door Van Dee

Bij Van Dee – Briljant – Tegelcentrum Tiel werd vorige week de familie Velders de gelukkige winnaar van maar liefst 10.000 FlipPas-punten. Zij wonnen deze mooie prijs dankzij de aanschaf van een nieuwe vloer in de maand december. In de maand januari is er weer een nieuwe actie bij Van Dee -Briljant – Tegelcentrum Tiel en kunnen klanten ook weer 10.000 FlipPas-punten winnen, dit keer bij de aanschaf van verschillende soorten raamdecoratie!

De FlipPas geeft ondernemers een prachtige mogelijkheid voor dit soort acties. En doordat de punten van de acties van verschillende ondernemers op één pas komen, geeft dit voor de consument ook veel extra mogelijkheden. Die kan zijn punten direct besteden of opsparen voor een grotere aankoop. En ongemerkt spaart de consument een flink totaal bij elkaar!

Binnenkort kan met de FlipPas het parkeergeld betaald worden in de binnenstad in Tiel. Op deze manier kan de consumenten door middel van aankopen ‘gratis’ parkeren in de binnenstad. Tiel wordt hiermee de eerste stad in Nederland waarmee je met een spaarpas het parkeergeld kunt betalen.

Op de hoogte blijven? FlipPas heeft naast een website, ook een facebookpagina en twitteraccount. Daar worden ook regelmatig acties aangekondigd waarbij punten te winnen zijn. Alle deelnemers en hun acties zijn op de website te vinden: www.flippas.nl


Geplaatst op: 6 januari 2016

Koopzondagen 2016 binnenstad Tiel

Voortaan is het in de binnenstad van Tiel elke eerste zondag van de maand koopzondag. Door te kiezen voor de eerste zondag van de maand schept dit duidelijkheid voor de consument. Daarnaast zijn er nog drie extra koopzondagen, waardoor het totaal in 2016 uitkomt op  vijftien. Tiel  manifesteert zich op deze wijze steeds meer als ‘winkelstad in de regio’.

Koopzondag in Tiel is altijd gezellig winkelen. Omdat vrijwel iedere koopzondag in het centrum van Tiel een thema meekrijgt, kenmerken de koopzondagen zich als bijzonder aantrekkelijk en gastvrij. Er is altijd wel wat te doen in de Tielse binnenstad en met het FlipPas-sparen in het extra voordelig winkelen in Tiel.

Op koopzondagen is het gratis parkeren in de binnenstad (m.u.v. plaatsen vergunninghouders). De eerste koopzondag in het nieuwe jaar is zondag 3 januari.

Kijk voor meer informatie op de website van www.winkelenintiel.nl, www.facebook.com/winkelenintiel en www.twitter.com/winkelenintiel


Geplaatst op: 1 december 2015

FlipPas: Punten, punten en nog eens punten

Twee weken na de introductie van de FlipPas begint het goed door te dringen tot Tiel: De FlipPas zorgt ervoor dat de consumenten een extraatje krijgen van de Tielse winkeliers. Een beloning voor het kopen bij de lokale ondernemers.

De lokale economie ondersteunen geeft direct voordeel voor de eigen leefomgeving. Zoals Daan Dansen het eerder in dit kader verwoordde: ‘Bol.com en Zalando hebben geen reclameborden langs de plaatselijke sportvelden, het zijn de lokale ondernemers die dat doen.’ En die lokale ondernemers steunen, komt dus uiteindelijk ten goede aan je eigen leefomgeving.

De beloning van de ondernemers aan de consument uit zich in het schenken van punten bij de aankopen en speciale acties voor de FlipPas-houder. Bovendien komt er begin 2016 een aanpassing in de parkeerautomaten waarmee de FlipPas-houder het parkeergeld kan betalen met het tegoed op de FlipPas. De winkelier maakt daarmee als het ware het parkeren gratis, wat een extra stimulans is, ook voor mensen van buiten Tiel.

De FlipPas-organisatie heeft bovendien nog een paar leuke acties op stapel. Want de FlipPas kopen en gebruiken is één ding, maar hem registreren is net zo belangrijk. Als dat gebeurt dan hebben alle partijen, de winkelier en de consument, er optimaal profijt van. Acties kunnen dan heel gericht worden bedacht waardoor de consument nog meer plezier van de pas heeft.

De organisatie gaat daarom het registreren extra belonen, iedere 500ste pashouder die zijn pas registreert krijgt 1.000 punten cadeau. En ook op de facebookpagina worden punten weggegeven.

Kijk voor meer informatie op de website van www.flippas.nl en www.facebook.com/flippastiel.

De drijvende kracht achter de FlipPas is de ondernemersvereniging Hart van Tiel.


Geplaatst op: 27 november 2015

FlipPas voor Sinterklaas

Afgelopen zaterdag kwam de goedheiligman aan in Tiel. Op de Waalkade trotseerden duizenden kinderen en hun ouders de gure weersomstandigheden om hem een warm welkom te heten. Ook de Burgemeester gaf hem een warm welkom en had dit jaar nog een extra verrassing voor de Sint: vorige week kreeg de Burgemeester de eerste FlipPas en die gaf er zaterdag ook één aan Sinterklaas.

Blijkbaar had Sinterklaas al gehoord van het nieuwe spaarsysteem in Tiel, want hij was erg enthousiast toen hij de pas in ontvangst nam. De vertegenwoordigers van de ondernemersvereniging Hart van Tiel legden de Sint precies uit hoe de FlipPas werkt. Voor Sinterklaas komt de FlipPas precies op tijd. Hij vond het wel jammer dat nog niet alle winkels meedoen, en nu moet hij soms nog zelf vragen of hij punten kan sparen, ‘maar’, zo gaf hij aan, ‘dat zal nog wel de gewenning zijn’.

René van IJzendoorn en Pieter Mens vertegenwoordigden de ondernemersvereniging en vertelden Sinterklaas dat er nog iedere dag nieuwe ondernemers worden aangesloten op het systeem en dat de Sint dus bij steeds meer winkels terecht kan met zijn pas. Sinterklaas was ook erg nieuwsgierig naar waar de FlipPas gekocht kon worden en vond ook het ontwerp van de pas erg mooi! Voor nog meer informatie verwezen de heren van de ondernemersvereniging de Sint naar de website www.flippas.nl.

De drijvende kracht achter de FlipPas is de ondernemersvereniging Hart van Tiel.


Geplaatst op: 17 november 2015

‘FlipPas is los’

Afgelopen zaterdag is de FlipPas geïntroduceerd bij het Tielse winkelpubliek. Om 13.00 uur stond er een lange rij mensen op een rode loper, te wachten op de introductie met de hoop om kans te maken op een gratis FlipPas met goodie bag. Daarnaast was er een verloting onder facebookvolgers en werden er in totaal 125 FlipPassen met goodie bags uitgedeeld.

De eerste FlipPas, met ook echt nummer 1, werd uitgereikt aan de eerste burger van Tiel, Burgemeester Hans Beenakker. Hij toonde zich enthousiast over dit initiatief van de ondernemersvereniging Hart van Tiel en sprak lovende woorden over de inspanningen van de werkgroep. Flipje deelde vervolgens samen met leden van de werkgroep de goodie bags uit. De vijftigste deelnemende partner, de Blank Mode, werd tijdens de uitreiking even in het zonnetje gezet. De FlipPas gaat van start met zestig deelnemende partners en met leuke acties.

Een houder van de FlipPas spaart punten bij de deelnemende partners en kan die daar ook weer inwisselen. Voor korting, speciale aanbiedingen of extraatjes. De FlipPas is bedoeld om het winkelen in Tiel te stimuleren en het publiek naar Tiel te bewegen. Onder de deelnemers bevinden zich dan ook horecabedrijven, elektronicazaken, modewinkels, bakkers, rijwielzaken, kapsalons en zelfs Kringloopwinkel Secunda, die deze week een tweede winkel opent in het centrum. En het maakt niet uit of het een landelijke keten of een lokale ondernemer betreft, iedereen is even enthousiast!

De drijvende kracht achter de FlipPas is de ondernemersvereniging Hart van Tiel.


Geplaatst op: 7 november 2015

Eerste FlipPas voor burgemeester

Op zaterdag 14 november is de officiële start van het FlipPas-spaarsysteem. Om 13.00 uur zal op de Groenmarkt de eerste FlipPas worden overhandigd aan burgemeester Hans Beenakker. Aansluitend zullen 100 gratis FlipPassen en goodie bags worden overhandigd aan mensen met een huis-aan-huis verspreide flyer.

Ondernemersvereniging Hart van Tiel heeft veel werk verzet en een groot aantal winkeliers, in de binnenstad en daarbuiten, heeft zich achter de FlipPas geschaard. De eerste reacties van het winkelend publiek zijn erg enthousiast en voor de start van het drukste winkelseizoen van het jaar kan winkelend Tiel ‘aan de pas’.

De deelnemende bedrijven geven de spaarders punten bij hun aankopen. Een punt heeft een waarde van 1 cent en punten kunnen tegen die waarde weer worden ingewisseld bij de deelnemers. Een aantal Tielse bedrijven heeft een FlipPas met tegoed ingekocht om als kerstpakket te schenken aan hun medewerkers en relaties.

De FlipPas-houder kan een FlipPas-app downloaden, nadat eerst een pas ik gekocht bij een van de deelnemende bedrijven. Na registratie kan de pas thuisblijven en de houder is gelijk makkelijk op de hoogte van de acties van de deelnemers. Op de website www.flippas.nl worden alle acties gepubliceerd.

Het FlipPas-systeem biedt heel veel mogelijkheden die in de loop van de komende maanden zullen worden uitgewerkt en ingezet. Er kunnen bijvoorbeeld punten voor een speciale besteding worden geschonken, punten worden dan zogenaamd ‘geoormerkt’. Denk aan thema’s zoals gezondheid, sport, cultuur, etc.

Wat de FlipPas uniek maakt is dat er als eerste loyaliteitssysteem in heel Nederland binnenkort het parkeren mee kan worden betaald. Speciaal voor Tiel wordt momenteel de techniek in de passen en parkeerautomaten op elkaar afgestemd, zodat de FlipPas als parkeerbetaalmiddel kan worden ingezet. Dat vraagt nog even tijd, maar als het zover is, krijgen de FlipPas-consumenten dus het parkeergeld cadeau van de deelnemende winkeliers.

 


Geplaatst op: 2 november 2015

‘Je hebt het zelf in de hand’

We spreken Daan Dansen over de FlipPas. ‘Toen ik van dit plan hoorde was ik gelijk heel erg enthousiast, ik vind het echt een heel goed initiatief. Mensen worden aangemoedigd om in Tiel te winkelen en als ze dat doen worden ze er ook nog voor beloond. En dat wij in Tiel als eerste in Nederland met de FlipPas het parkeren kunnen betalen, dat is natuurlijk helemaal geweldig!’

Daan Dansen is niet de enige die zo enthousiast reageert, maar hij heeft een boodschap: ‘De mensen die in Tiel winkelen belonen zichzelf! Want ze zorgen ervoor dat de leefbaarheid in de regio verbetert. Ik zie namelijk langs de lijn bij de sportverenigingen geen borden staan van Zalando of Bol.’ Hij haalt nog een anekdote aan die precies verbeeld waar het om gaat: ‘Ik passeerde hier op de promenade een ouder echtpaar met een doos van datzelfde Zalando onder de arm. Ze zagen een leegstaand winkelpand, schudden hun hoofd en zeiden tegen elkaar, “Kijk nou toch, wéér een winkel weg. Zonde toch?” Hoe erg wil je het hebben? Dat vind ik onbegrijpelijk, dat mensen niet doorhebben dat ze het zélf in de hand hebben.’

De stimulans van de FlipPas zet mensen direct in beweging zo horen we. Kringloopwinkel Secunda werd gebeld door een bezorgde mevrouw uit Eck en Wiel. Die winkelt trouw in Tiel. Haar bezorgdheid? Ten eerste dat de FlipPas alleen voor inwoners van Tiel was, en ten tweede dat ze de flyer zou mislopen waarmee ze kans maakt op een van de honderd gratis FlipPassen. Gelukkig kon de directeur van Secunda haar geruststellen. Hij toonde zich bereid om desnoods persoonlijk een flyer naar haar op de post te doen. 4 november wordt de FlipPas geïntroduceerd. Volg de facebookpagina of houd de berichten in de media in de gaten!


Geplaatst op: 26 oktober 2015

Workshop FlipPas voor ondernemers

Op 14 oktober introduceerde de ondernemersvereniging Hart van Tiel het nieuwe loyaliteits- en spaarsysteem de FlipPas. En de FlipPas wordt enthousiast ontvangen in Tiel! Veel ondernemers hebben al aangegeven de FlipPas te gaan gebruiken en daarnaast tonen veel anderen interesse om ermee te gaan werken. Ook het winkelend publiek loopt al langzaam warm. 14 november wordt de pas geïntroduceerd en voor die tijd valt er nog heel veel te doen voor de werkgroep.

Op 2 november organiseert die werkgroep een workshop voor alle ondernemers die al zijn ingestapt of hebben aangegeven geïnteresseerd zijn om met de FlipPas te gaan werken. Deze avond is vrijblijvend te bezoeken. De ondernemers krijgen tijdens de workshop uitgebreid te horen wat er kan met de FlipPas en hoe het werkt. De partner voor de techniek achter het systeem, de Loyalty Groep, verzorgt die avond vrijblijvend de instructie aan de geïnteresseerde deelnemende bedrijven en hun medewerkers.

Bent u ondernemer en was u op 14 oktober niet in de gelegenheid om de introductie bij te wonen of is deze avond om een andere reden aan u voorbijgegaan? Kom dan 2 november naar de workshop en laat u uitgebreid informeren. Past 2 november u niet? Dan komt iemand van de werkgroep op een ander moment bij u langs, wanneer het u schikt. De workshop wordt gehouden in Grand Café Hart van de Betuwe, Markt 2 in Tiel, van 18.00 tot 20.00 uur.


Geplaatst op: 19 oktober 2015

Tielse ondernemers lopen warm voor FlipPas

Op woensdag 14 oktober is het eerste tipje van de sluier opgelicht van de FlipPas. Een nieuw loyaliteitssysteem dat de Tielse consumenten beloont voor hun aankopen bij de deelnemende winkeliers en ondernemingen. Een systeem waarmee punten gespaard kunnen worden, maar ook punten cadeau gegeven kunnen worden, bijvoorbeeld in plaats van een traditioneel kerstpakket.

Op het podium in Restaurant de Betuwe stonden Bram van Blijdesteijn van de gelijknamige onderneming, Margriet van Heesch van Grand Café Hart van de Betuwe, Marc van den Broecke, directeur van Kringloopwinkel Secunda en Roland van Vugt, stadspromotor van Tiel. Ze vertelden aan de aanwezigen waarom ze enthousiast zijn en wat het voor de binnenstad betekent om nu een eigen spaarpas te hebben. De reacties op deze presentatie waren bijzonder positief.

De deelnemende winkeliers gaan 1 punt per bestede euro schenken aan de houders van de FlipPas en een punt vertegenwoordigt een waarde van 1 cent. De waarde van de gespaarde punten kan bij alle deelnemende ondernemingen worden besteed en die verbinden daar ook weer acties aan zoals bijvoorbeeld extra korting. Het geeft de winkelier de kans om publiek naar zijn of haar winkel te trekken en klanten te belonen voor hun aankopen. Zo zullen de bedrijven in de binnenstad weer makkelijker mensen over de streep trekken om iets in de winkel te kopen in plaats van op het internet.

Vanaf 14 november is de pas verkrijgbaar. De consument koopt de FlipPas bij de deelnemende winkelier voor € 2,50 en kan gelijk beginnen met sparen en verzilveren. Er zijn ook bedrijven en organisaties die de FlipPas met een tegoed willen gaan schenken aan een bepaalde doelgroep. De acties worden via verschillende kanalen gepubliceerd en de winkelier kan zijn creativiteit optimaal inzetten. De FlipPas heeft ook een eigen app, waardoor ook zonder de fysieke pas gespaard kan worden. Dit systeem wordt al in meerdere steden, zowel binnen als buiten ons land gebruikt en Tiel gaat als eerste ook het betalen van parkeergeld met de gespaarde punten mogelijk maken. De techniek daarvoor wordt speciaal voor de FlipPas ontwikkeld!

De FlipPas is op dit moment al door zoveel partijen omarmd dat er bij de start direct maar liefst een totaaltegoed van circa 2 miljoen FlipPas-punten in omloop is! Er is een eigen FlipPas facebookpagina waarop de geïnteresseerden de ontwikkelingen op de voet kunnen volgen. De drijvende kracht achter de FlipPas is de ondernemersvereniging Hart van Tiel en de FlipPas-werkgroep is hard bezig om alles op tijd klaar te hebben voor 14 november.